DIT ZIJN DE LEUKSTE VEGA HOTSPOTS

Trek je het een beetje deze week zonder vlees? Of ben jij al vega/vegan? Dit zijn de leukste hotspots om lekker te eten en natuurlijk een Insta worthy foto te maken.

 

Vegan Junkfood Bar Amsterdam

Waarschijnlijk heb je hier al van gehoord, want de VJB is momenteel super populair! En terecht. Het eten is niet alleen lekker, maar ziet er ook nog eens magisch uit. Van unicorn brood tot roze burgers en bloemetjes op je patatjes. Wat ga jij bestellen? Check de vijf verschillende locaties om te kijken welke arty background het best bij jouw Instafeed past.
vegan junkfood bar hotspots

 

Mugs and Mermaids Den Haag

Dit is officieel geen vega/vegan plek, maar je kunt er wel heerlijk vegetarisch bestellen. En daar doen we het ook voor, want de creaties zijn to die for! Vind je het nog moeilijk om helemaal vegan te worden? Quirine Smit geeft tips voor beginnende vegans.
mugs and mermaids vega hotspots

 

Heavenly Cupcakes Rotterdam

De naam doet deze plek eer aan, want deze zoete creaties zijn niet alleen delicious, maar ook nog eens 100% vegan! Wow, just wow.
heavenly cupcakes rotterdam vegan hotspots

 

Waku Waku Utrecht

Ga je echt dineren? Neem dan eens een kijkje bij plant based restaurant Waku Waku. Yummy! Vergeet niet een leuke foto te maken bij de neon muur. Likes gegarandeerd. Liever thuis koken? We hebben ook 5 vegetarische recepten voor je.
waku waku utrecht vega hotspots

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Vegan Junkfood Bar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen