Eten

Dit zijn de lievelingsgerechten van je favo celebs

Iedereen heeft wel een gerecht dat echt hun favoriet is. Misschien ben jij helemaal fan van burrito’s afkomstig uit Mexico, terwijl de ander het liefst een simpel frikandelletje speciaal eet. Natuurlijk hebben ook bekende personen een favoriet gerecht. Hieronder lees je voor welk gerecht je een paar celebs ‘s nachts kunt wakker maken!

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Gigi is een Amerikaans model met Nederlandse roots. Haar moeder Yolanda is geboren en getogen in Nederland, maar trouwde met de Jordaanse Amerikaan Mohamed Hadid. Hun dochter Gigi is een groot fan van burgers! Naast een broodje hamburger heeft Gigi nog meer favorieten. Zo eet ze tijdens het ontbijt het liefst roerei, bacon en toast, samen met koffie en jus d’orange. Overigens eet ze ook graag baked beans, waarschijnlijk geïnspireerd door haar Britse vriend Zayn Malik (waarmee ze nu een baby heeft!).

Check ook: Van Gigi Hadid’s pasta tot Kylie Jenner’s noodles: deze TikTok recepten moet je proberen!

Katyperry

Katy Perry

Een superster als Katy Perry heeft natuurlijk een dure smaak als het gaat om eten. Haar lievelingseten zijn namelijk champignons! “Maar champignons zijn toch helemaal niet duur?”, horen we je denken. ‘Normale’ champignons zijn inderdaad cheap, maar truffels niet! Truffels zijn het duurste soort champignon ter wereld, en laat Katy Perry daar nou net een groot liefhebber van zijn.

Truffels kosten per pond meestal meer dan duizend euro! Daar moeten toch lekkere recepten mee te maken zijn, zou je zeggen. Toch houdt Katy Perry niet alleen maar van duur en gezond eten. Haar favoriete gerecht is namelijk een burger van de fastfoodketen In-N-Out Burger

ariana grande

Justin Bieber

Justin Bieber is één van de grootste liefhebbers van pasta op aarde. Tenminste, zo omschrijft hij zichzelf. Zijn favoriete gerecht is dan ook spaghetti bolognese. Het is eigenlijk best opvallend dat hij dit nog steeds zo lekker vindt, want de zanger moest ooit overgeven op het podium nadat hij spaghetti bolognese at in combinatie met een glas melk. Ook is Bieber een fan van snoepjes, donuts en ontbijtgranen. 

Wil je wat ideeën over je eigen lievelingsgerechten? Wij deden ideeën op voor deze recepten via HelloFresh om zo je eigen celebrity maaltijd te kunnen bereiden

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen