strand-musthave-cg

Dit zijn dé musthaves voor een dagje strand

Whooohooo, het lijkt wel zomer! Heerlijk genieten van de zonnestralen op het strand, dat is wat we dit weekend massaal doen. Leuk, dat mooie weer, maar veel te warm om na te denken. Gevolg: dat je terugkeert zo rood als een kreeft. Niet ideaal. Scrol snel en vergeet nooit meer iets!

 

Zonnebril

Een hele dag knijpen met je ogen is echt niet chill.

 

Zonnebrand

Dit is het allerbelangrijkste en mag je niet vergeten. Ook als je denkt dat je niet zo snel verbrandt (verandert in een kreeft), toch is zonnebrand een musthave. Ga minimaal voor een zonnebrandcrème met factor vijftien, zo weet je zeker dat je huid niet beschadigt.

 

Strandlaken

We’ve all been there… Het is druk op het strand en je hebt eindelijk een plekje weten te bemachtigen. Als je alles uit je tas wilt halen, besef je dat je geen strandlaken mee hebt. NOOO, dat wordt proppen op de handdoek van een ander… Tip: koop een roundie, zo is er genoeg plek voor iedereen.

 

Vochtige doekjes

Iets willen eten, maar al het zand zit nog vast aan je hadden geplakt. Niets is vervelender dan die situatie.

 

Haarborstel

Na een dagje strand ziet het er meestal uit alsof je haar een week niet gekamd is en voelt het aan als touw. Om ervoor te zorgen dat je daarna nog een beetje fabulous bij de strandtent aan belandt, is een haarborstel écht je geheime wapen.

 

Een bal

We kennen allemaal die vriendin die niet stil kan liggen in de zon. Hooguit een kwartier kan je rustig in de zon liggen, daarna moet er toch echt actie ondernomen worden. Wat dacht je van een potje beachvolleybal? Of ga je voor voetbal?

 

Lipstick met SPF

Zonverbrande lippen kunnen zo pijnlijk zijn! Voorkom blaren met een mooie, getinte lipstick met SPF.

 

Fotografie: Pinterest (@maaaeva).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen