30 seconds

Doe mee met het kampioenschap 30 Seconds!

Wie kent het bekende spel 30 Seconds niet? Hét spel om te spelen met vrienden en familie en waar iedereen zijn meest fanatieke kant naar boven komt (en wat ook zorgt voor een heleboel hilarische momenten). Ben jij Queen 30 Seconds en versla jij altijd iedereen? Dan kun je meedoen aan het 30 Seconds Kampioenschap!

30 Seconds

Bij dit partyspel is het de bedoeling om in 30 seconden zoveel mogelijk woorden te raden die een ander teamlid omschrijft. Op de kaartjes staan meerdere woorden zoals ‘Koningin Máxima’ of ‘Sinterklaas’. Hoe meer woorden er worden geraden, hoe meer punten jouw team scoort.

Check hier nog meer leuke games voor een spelletjesavond!

Kampioenschap

Ben jij nou echt een ster in woorden omschrijven of raden? Grijp dan je kans en doe mee met het 30 Seconds Kampioenschap in Rotterdam! Op maandagavond 27 januari wordt hier in café de Gele Kanarie een heus kampioenschap gehouden.

Aanmelden

Willen jij en je vrienden de uitdaging aan gaan? Dan moet je wel snel zijn! Er zijn namelijk al zo’n 15.0000 mensen die zich hebben aangemeld. En dat terwijl er maar plek is voor 150! ‘De mailbox stroomt over!’, vertelde een organisator van het evenement.

Maar don’t be sad! De organisatie wilt nog wat gaan schuiven, zodat er misschien wat meer mensen in de kroeg passen. ‘We gaan ook sowieso een tweede avond organiseren!’ 

30 seconds

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen