Mario Kart

Eindelijk komt er een multiplayer functie voor Mario Kart Tour

Mario Kart-spelers opgelet: binnenkort kun je racen tegen je friends op de mobiele app van Mario Kart! Het heeft even geduurd, maar eindelijk is de multiplayer functie een feit.

Multiplayer functie

De mobiele versie van Mario Kart staat nu alweer een tijdje in de App-store en wordt wereldwijd fanatiek gespeeld. Het enige wat de game nog mistte was een functie waarmee je tegen andere mensen online kon racen. Nu, zes maanden na de release van de app, krijgen we eindelijk een multiplayer functie, yaaay!

Voor nu is de multiplayer functie nog in een bètaversie, maar op 9 maart om 05:00 uur ‘s ochtends is het zover! De nieuwe functie geeft je de mogelijkheid om met acht mensen tegen elkaar te racen.

Wordt de Sims 5 ook multiplayer?

Lees ook: OMG, er komt een Nintendo-pretpark in Japan!

Mario Kart Tour

Mario Kart is misschien wel het bekendste spel van Nintendo. De kenners weten dat je het racen snel onder de knie krijgt, en ook op je mobiel is het snel te leren. De hele game is zelfs met één vinger te bespelen! Door op het scherm te tikken en te vegen kun je je kart besturen en kun je net als in de oude games driften en met voorwerpen gooien. Door vaak te spelen kun je je positie op de ranglijst verhogen. Ook kun je sterren verzamelen waarmee je nieuwe karts, personages en andere upgrades kunt ontgrendelen.

LEES OOK:

Beeld: Nintendo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen