mean girls

Er komt een gloednieuwe Mean Girls film aan!

Raise your hand als je Mean Girls al een stuk of 20 keer hebt gezien. Guilty! Voor alle Mean Girls fans hebben wij goed nieuws, want er is weer een nieuwe film in aankomst! De film zal geen vervolg zijn op de oudere films, maar zal een verfilming worden van de musical.

Mean Girls 3?

Na Mean Girls deel een (die geweldig was) en een deel twee (die volgens velen nogal wat minder was) is het nu tijd voor een nummer drie. Actrice en schrijfster Tina Fey werkt momenteel samen met Paramount Pictures aan een derde film. Net zoals High School Musical: The Musical: The serie zal de film geen vervolg worden op één van de andere twee movies, maar zal het een verfilming worden van de musical. Het wordt dus een combi van zang, dans en de originele film.

Tina Fey verteld aan EW: ‘Ik ben erg excited dat Mean Girls weer terugkomt op the big screen. Het is ongelofelijk om te zien hoeveel de film en de musical betekenen voor de audiences. Ik heb zestien jaar met deze characters gewerkt. They are my Marvel Universe and I love them dearly.’

We hebben helaas nog geen idee wanneer we ‘The Plastics’ weer terug zullen in zien de nieuwe film, de releasedatum is namelijk nog niet bekend.

Zou jij Mean Girls 3 kijken?

View Results

Laden ... Laden ...

LEES OOK:

Beeld: Paramount Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen