facebook

Facebook komt met nieuwe corona-reacties!

Met elkaar chatten is tijdens deze corona-crisis ontzettend belangrijk. Waarschijnlijk app je je suf, en ook Facebook (Messenger) wordt nu extra veel gebruikt om in contact te blijven met loved ones. Om je in deze situatie nog beter uit te kunnen drukken, komt Facebook met twee nieuwe reactiemogelijkheden. Er komen namelijk twee speciale corona-reacties bij. Want een duimpje en een hartje dekken soms gewoon de lading niet.

Reactie

Nee, we hebben het dan niet over een virus-emoji, maar over extra motiverende reactiemogelijkeden to spread the much needed love. De eerste is een emoji waarmee je via Facebook iemand asap een hard onder de riem kunt steken. De emoji knuffelt een hartje. Perfect om snel naar iedereen te sturen die je mist.

Check hier het nieuwe CG! Book.

De tweede mogelijkheid is eigenlijk geen nieuwe emoji, maar een upgrade van het rode hartje. Je kunt je hartjesreactie nu any time veranderen in een speciaal paars hartje en terug. Een supereasy way om iemand even mee op te vrolijken.

Wanneer?

Vanaf vandaag zijn de nieuwe functies al te gebruiken op Messenger. Vanaf volgende week kun je de nieuwe opties ook op Facebook gebruiken!

Wist je dat je er door Facebook achter kunt komen wie er een crush op je heeft?

Facebook

Facebook

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen