wie is de mol

Fan van Wie is de Mol? Je kunt nu op een WIDM-vakantie!

Ben jij een echte Wie is de Mol fangirl en zou je het liefst zelf mee willen doen aan het programma? Daarvoor hoef je nu geen BN’er meer te zijn, want je kunt gewoon op een Wie is de Mol-vakantie gaan!

WIDM-vakantie

Het televisieprogramma is een grote hit onder de Nederlanders en veel kijkers hebben dan ook als droom om zelf ook ooit mee te doen aan het spannende spelprogramma. Andere bedrijven zagen hierin een kans en maakten het programma gewoon op hun eigen manier na. Zo kun je bij de organisatie ‘Wie is de Vos‘ een weekend lang dezelfde soort opdrachten doen als bij het echte programma. Niet helemaal in China, maar juist lekker dichtbij in Limburg!

Spanje

Wil je het toch liever buiten Nederland zoeken, dan kun je zelfs voor tien (!) dagen lang naar Spanje. Door je op te geven voor ‘Wie is de Saboteur?’ kun je samen met 12 deelnemers (waaronder één saboteur) het spel in het zonnige Spanje spelen. Iedereen blijft in ‘de running’, ook als je afvalt. Een perfecte vakantie dus!

Moet je nog even sparen? Check dan deze online baantjes waarmee je major money kan verdienen!

Wie is de Mol

In het programma op NPO3 is het de bedoeling dat de kandidaten door middel van opdrachten erachter komen wie de ‘mol’ (oplichter) in hun midden is. Ook kijkers krijgen een boel hints en kunnen door middel van de app meedoen en op hun mol stemmen.

LEES OOK:

 

Beeld: Wie is de Mol

Bron: LINDA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen