The Rhythm Section

Filmtip: The Rhythm Section

We kennen Blake Lively natuurlijk allemaal als blondie Serena van der Woodsen uit onze favo dramaserie Gossip Girl. Maar we zien haar nu volledig getransformeerd terug als een echte boss babe in de nieuwe film The Rhythm Section.

The Rhythm Section

You know this is going to be a good one wanneer de film geproduceerd is door de makers van de James Bond series en gebaseerd is op een mega goed boek van Mark Burnell. Blake Lively stapt voor deze film in de rol van Stephanie Patrick. Ze lijkt een normale vrouw, maar is op zoek naar revenge nadat haar familie overlijdt in een plane crash. Wanneer ze erachter komt dat de crash geen ongeluk was, maar een opzettelijke actie, wil ze de mensen responsible voor de crash een koekje van eigen deeg geven. Ze moet leren hoe ze onder andere moet vechten en schieten en neemt uiteindelijk revenge.

Je herkent Blake bijna niet meer, aangezien ze voor deze film een hele andere haarstyle moest nemen!

Releasedatum

Helaas is de releasedatum voor de Nederlandse bioscopen nog niet bekend, maar wij denken dat het niet lang meer zal duren, aangezien de film al op 31 januari in Amerika draait. Voor nu moeten we het houden bij de films die nu al wel te zien zijn in de bios.

LEES OOK:

Beeld: Paramount Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen