Harry Potter postzegels

Je kunt nu limited edition Harry Potter-postzegels bestellen

In de categorie ‘nooit geweten dat je het nodig hebt in je leven, tot aan dit moment’: de nieuwe Harry Potter merchandise… Postzegels. OMG.

Harry Potter My Body Is Ready GIF - Find & Share on GIPHY

De helden die deze merch het leven in hebben geroepen? Royal Mail, aka het Engelse postbedrijf. En dat betekent dat de postzegels ook nog eens hartstikke bruikbaar zijn! (Niet dat we ze echt gaan versturen natuurlijk want we willen ze gewoon inlijsten, like duh, maar toch.)

Je hebt de keuze uit verschillende pakketten, met als nummer 1 lievelings: het Harry Potter Presentation Pack. Hierin zitten alle limited edition postzegels, een vel met miniaturen en een magical mixture van Harry Potter-feitjes en plaatjes van je favo personages.

Ben je die-hard fan and darn proud of it? Dan kun je ook kiezen voor een ingelijste collector sheet, of voor het super deluxe, extra ~fancy~ postzegelboek – waar maar liefst 2000 postzegels in zitten.

Harry Potter Socerer'S Stone GIF - Find & Share on GIPHY

Je kunt alle Harry Potter stamps hier bekijken, en ook meteen in je mandje smijten of pre-orderen (want YES, ze verzenden naar Nederland!). Best. Tuesday. Ever. 

Lees ook: Shoppen – Halloween accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen