Zussen

Heb jij een zus? Dan ben je waarschijnlijk een gelukkiger persoon!

Heb jij één of meerdere zussen? Dan is het nu tijd om haar/hun even wat meer te waarderen! Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen met een zus een stuk gelukkiger zijn. “Hoe dan?” horen we je denken. CG! legt het je uit!

Vriendin

Ook al kan je je zus misschien soms niet uitstaan, kan ze ook juist superlief, geduldig en (soms iets té) eerlijk zijn. Met je zus kun je alles delen. Ze is jouw uitlaatklep, hoort al jouw struggles aan en geeft je vervolgens (misschien niet altijd even goed) advies. En hierdoor zijn veel mensen met een zus gelukkiger!

Ben jij hierbij de jongste in het gezin? Dan ben je het vervelendst, check hier waarom!

Bewezen

Uit een onderzoek onder 571 mensen is gebleken dat het hebben van een zus voor minder mentale problemen en een optimistische kijk op het leven zorgt. Dit komt dus onder andere doordat je met haar opener kunt praten over je gevoelens en emoties.

Het feit dat je alles met haar kunt delen zorgt voor een betere communicatie en maakt je een opener persoon. En dit is weer fijn als een van je vriendinnen bijvoorbeeld issues heeft. Blijf dus vooral alles met je zus delen, want dit zal je veel gelukkiger maken!

Wist je dat bovendien het super gezond is om met je zus op vakantie te gaan?

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Bron: Beautify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen