Help! Last Minute NYE Stress

What to do?

Het is bijna 2019. Je moet nog zoveel doen voor je big party vanavond…

Stress is coming, want je vriendinnen staan al bijna voor de deur. Stay calm, met deze tips komt het helemaal goed 😉

 

1. Organiseer je een etentje? Maak makkelijke hapjes: tapas à la you. Toastjes met kaas, wraps met zalm, quiche uit de oven; super lekker en je bent zo klaar. Het is zonde als je de hele dag in de keuken staat en geen tijd hebt voor andere dingen.

2. Een buffet is het allerbeste. Je hoeft niet steeds de keuken in voor het nieuwe gerecht, maar je zet alles op één mooie tafel en je friends kunnen zelf pakken.

3. Doe je party outfit pas aan als je alle voorbereidingen hebt gedaan. Zou toch zonde zijn als je een vlek op je mooie jurkje hebt, nog voor het feestje begint!

4. Vraag je beste vriendin om hulp! Zo kan ze jou helpen met de voorbereidingen en jullie kunnen je samen party ready maken. Gezellig!

5. Laat iedereen een lekkere snack meenemen. Ook al organiseer jij het feest, hoeft het niet te betekenen dat je ook echt voor alles moet zorgen hoor.

6. Enjoy the night! Ook al gaat er iets mis, don’t worry. Je feest wordt amazing en waarschijnlijk hebben je friends echt niet door dat er iets mist hoor.

 

LEES OOK:

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen