social media

Herkenbaar: 7x de meest gênante momenten op social media

Er zijn genoeg gênante dingen we allemaal wel eens hebben meegemaakt op social media. Je kan het niet gek genoeg bedenken of het is gebeurd: een total stranger random toevoegen op Facebook of per ongeluk iemands insta post van twee jaar geleden liken. Wij hebben de 7 meest gênante momenten op social media bij elkaar gezocht!

Gênante momenten op social media

1. Just keep scrolling 
We weten allemaal dat het heel makkelijk is om even de Instagram feed van je crush of ex te begluren. Maar dan… je bent lekker bezig met stalken en dan like je per ongeluk een foto van diegene van drie jaar geleden! Well, that escalated quickly. Moet je de foto unliken of niet? No one knows. 🤔

2. Don’t post that picture
Je hebt een gezellig feestje gehad met je vriendinnen waar jullie of course ook foto’s met elkaar hebben gemaakt. Dan kijk je de volgende ochtend op social media, en dan heeft iedereen de foto gebruikt waar zij goed op staan, maar jij niet! Van je vrienden moet je het hebben.

3. Twee op een rij 
Je hebt net een fashionable Instagram foto gemaakt en bent ready om hem te posten. Dan druk je per ongeluk twee keer op de ‘plaats de foto’ button! Dit is natuurlijk niet heel erg, maar beide foto’s krijgen dan likes en reacties. Het dilemma is real, want welke foto ga je nu verwijderen?

Lees hier 5x tips van Gabriela voor een fashionable Insta feed!

4. Per ongeluk een vriendschapsverzoek
Je bent al een tijdje aan het praten met je crush en je bent toch wel benieuwd met wie hij eigenlijk allemaal omgaat. Wie zijn al die meiden die op hem reageren? Wie zijn zijn beste vrienden? Dit kun je super easy opzoeken op Instagram en Facebook! Maar dan zit je net op zijn Facebook te kijken, en dan druk je opeens op de button ‘voeg toe als vriend’. Awkward.

5. Juiste appje, verkeerde persoon
Je herkent het wel: je maakt een screenshot van een WhatsApp gesprek en wilt ‘m sturen naar je best friend, maar in plaats daarvan stuur je de screenshot naar de persoon met wie je het gesprek had. Er is niks more frightening!

Finally: WhatsApp heeft een functie waarmee je groepen kunt weigeren!

6. Die was niet voor de story 
Niks is zo leuk als lelijke foto’s maken en alle nieuwe filters van Instagram proberen. Elke keer maak je een foto, en vervolgens verwijder je hem meteen. Soms kan het zijn dat je per ongeluk klikt op ‘toevoegen aan je verhaal’ en boom, dan staat je funny selfie opeens op je Instagram stories *screams*.

7. Live gaan op Instagram/Facebook
Wanneer je een leuke foto of boomerang wilt maken op Instagram, maar je per ongeluk verkeerd klikt en opeens live gaat… ugh! Het was nou niet bepaald de bedoeling dat iedereen ziet dat je om 03:00 ‘s nachts nog in je bed ligt met Netflix 😳.

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen