diy ijsjes

5x DIY ijsjes maken

Deze awesome DIY waterijsjes zorgen ervoor dat je gehydrateerd en koel blijft!

Fruit ijsjes

De simpelste van allemaal, maar oh zo leuk en lekker zijn fruitijsjes.
Snij verschillende soorten fruit in kleine stukjes. Doe deze in de ijsjeshouders en giet hier appelsap of limonade bij. Vier uurtjes in de vriezer en smullen maar!

Fotografie: one little project

Yoghurtijsjes

Mix Griekse yoghurt met fruit in de blender. Als je creatief bent kun je verschillende lagen maken door verschillende kleuren fruit te blenden. Als je lui bent prik je gewoon een stokje in een Danoontje en stop je deze in de vriezer. Hoe dan ook, yoghurtijsjes zijn yummy!

Fotografie: yes-moreplease

Ice coffee ijsjes

Koop kant en klare ijskoffie. Giet deze in de ijsjeshouder en stop deze voor vier uur in de vriezer. Voor een chocolade laagje, smelt je chocolade met een beetje kokosolie en dip je de ijsjes in de gesmolten chocolade. Stop ze daarna snel even terug in de vriezer zodat ze weer hard kunnen worden.

Fotografie: sprinkle some sugar

Cherry coke ijsjes

Wil je wat creatiever te werk gaan? Koop dan een blik met kersen. Snij ongeveer zes kersen per ijsjeshouder, in kleine stukjes. Maak een laagje en voeg hier tot 1/3 wat van het sap uit het blik aan toe. Hup in de vriezer en even wat anders doen, want je moet vier uur wachten. Wanneer het kersenlaagje hard is kun je de Cola erbij gieten. Weer een nachtje in de vriezer en je geduld wordt beloond.

Fotografie: simply sated

Watermeloen ijsjes

Dit is bijna ijsjes maken voor gevorderden want hier moet je wel even de tijd voor uittrekken, maar dan heb je wel een Instagram-waardige eyecatcher.
Blend stukjes watermeloen met een paar druppels citroensap tot puree. Vul hier voor 2/3 je ijsjeshouders mee. Sprinkle wat chocolade stukjes om zaadjes te creëren. Stop ze voor vier uur in de vriezer. Doe er dan een laagje kokosmelk bij tot het randje en stop de ijsjes voor 45 min terug in de vriezer. Voor het laatste laagje schil je kiwi’s en blend je deze ook tot puree. Voor de laatste keer bijgieten en nu nog maar drie uurtjes wachten!

Fotografie: food with feeling

Ohja, vergeet natuurlijk niet de stokjes in je ijsjes te stoppen voordat je ze in de vriezer doet. Dat eet wel zo makkelijk. Enjoy!

 

LEES OOK: OMG ER BESTAAN ROZE CROISSANTJES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen