Leeftijden

Het leeftijdverschil tussen deze volwassen acteurs en hun personage is insane

Veel tieners in series en films worden gespeeld door acteurs die in real-life véél ouder zijn. Wij zetten de meest shocking leeftijdverschillen van acteur en personage voor je op een rijtje.

KJ Apa – Riverdale

In seizoen 1 van Riverdale was Archie misschien wel een stuk jonger dan je had verwacht. KJ was zelf 19 jaar oud toen hij de rol kreeg, maar hij moest een 15-jarige spelen. Yup, Archie was echt 15 jaar in seizoen 1….

Wist je dat Riverdale een ZESDE seizoen krijgt?!

Us Entertainment Film I Still Believe

Cole Sprouse – Riverdale

Ook Cole verschilde een hoop qua leeftijd met zijn personage. Voor de rol van Jughead kroop hij weer in de huid van een 16-jarige. Zelf was de acteur 27 jaar oud tijdens de opnames.

2020 Vanity Fair Oscar Party

Ian Somerhalder – The Vampire Diaries

Hoewel vampiers eigenlijk niet ouder worden, werd Ian dat natuurlijk wel. In de serie bleef zijn personage 25 jaar oud, maar in real-life was hij al 30! Aan het einde van de serie werd hij in real life 38, maar in de serie leek hij niet ouder te worden #creepy.

Check ook: Ian Somerhalder reageert op geruchten over een nieuw seizoen van ‘The Vampire Diaries’

Vanity Fair Oscar Party

Paul Wesley – The Vampire Dairies

Paul speelde de bekende vampier Stefan, die in de serie 17 jaar oud was. Ook hij werd in de serie niet ouder, maar in real-life was Paul al 35 jaar!

Paul

Rachel McAdams – Mean Girls

Toen Rachel McAdams de iconische rol van Regina George op zich nam, was ze al 25 jaar. Toch speelde ze in Mean Girls een 17-jarige high school teenager.

Check ook: 20x Leuke chickflicks die de perfecte afleiding zijn tijdens deze dagen

Mean Girls (2004)

Bianca Lawson – Pretty Little Liars

De meeste acteurs in Pretty Little Liars waren een stukje ouder dan hun personage, maar dit verschil is shocking. Misschien ken je de 17-jarige Maya nog wel, die een tijdje een relatie met Emily had in de serie. Hold your horses, want Emily was toen 31 jaar (!) in real-life.

Dit is hoe oud de acteurs uit de ‘After’-films in real-life zijn

Maya

Jason Earles – Hannah Montana

Acteur Jason Earles speelde in Hannah Montana Jackson, de 15-jarige broer van Hannah. In real-life was hij daarentegen véél ouder, namelijk al 30 jaar én had al een dochter! OMG!

Jason

Leonardo Di Caprio – Catch Me If You Can

Leonardo was tijdens de opnames van de bekende film Catch Me If You Can al 28 jaar oud. Toch lukte het hem om de rol van een 17-jarige perfect te spelen.

Leonardo Dicaprio

Ross Butler – 13 Reasons Why

Ook de gehele cast van 13 Reasons Why speelde een jonger personage in de serie, maar Ross Butler spant de kroon. De acteur die Zach speelde – een tiener in High School – was namelijk al 28 jaar oud toen hij begon met filmen.

Benieuwd naar nog meer leeftijden van de cast van 13 Reasons Why? Check het hier!

Ross

Emily Kinney – The Walking Dead

Emily speelde de rol van Beth Greene, het jongere zusje van Maggie Greene, toen ze 29 jaar oud was. En dat terwijl haar personage nog maar 15 jaar oud moest voorstellen!

Khary Payton over The Walking Dead: ‘Het is heet. Het is dirty. Het is covered in fake blood’

Emily Kinney

De gehele cast van Grease

Yup, de hele cast van Grease speelde tieners, terwijl ze dit zelf allang niet meer waren. Danny en Sandy waren in het echt 24 en 29 jaar oud. De oudste van het stel was Rizzo, die al 34 kaarsjes uitblies.

Grease 2

Bron: Flair, Chicklit | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ярослав
  Ярослав
  Reactie: In deze lichtere film zien we een jonge Shakespeare (Joseph Fiennes) worstelen met zijn ‘Romeo en Ethal de Piratendochter’. Een jongedame, Viola (Gwyneth Paltrow) is een groot fan van Shakespeare. Ze wil actrice worden maar vrouwen zijn niet toegestaan op het toneel, dus ze verkleedt zich als jongen. Ze wordt Romeo. En ze verkrijgt de liefde van Shakespeare. Ben Affleck speelt de egoistische Ned Alleyn, een vervelende verwende acteur. Stilletjes lacht dit personage met het moderne Hollywood, dat zijn acteurs en actrices bijna tot god laat verworden.
  Beantwoorden
 • Алиса
  Алиса
  Reactie: Постоянно поджидаю с нетерпением Ваших новых подборок. Благодарю за подобный желаемый материал
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen