wie ben ik

Het spel Wie Ben Ik? is er nu met je favo personages van Friends

Bordspelletjes zijn in deze coronatijden terug van nooit weggeweest, maar dikke kans dat je na al die dagen thuis zitten je spelletjeskast wel hebt uitgespeeld. Gelukkig is there CG! to the rescue, wij hebben het leukste spel gevonden waarmee jij de komende dagen wel even zoet bent.

Friends Wie ben ik?

Ken je Wie Ben Ik nog wel van vroeger? Door vragen te stellen die alleen met ja en nee beantwoord mogen worden, moet je erachter komen wie je bent. Dat was al  leuk, maar nu is er een hele nieuwe versie van het spel en die is even more fun: een Friends-versie! In het spel zitten niet alleen de zes hoofdrolspelers (Rachel, Monica, Joey, Chandler, Phoebe en Ross), maar ook andere personages, waaronder Gunther, Janics en Ursula Buffay.

spel

Quiz: Welk Friends-personage is jouw ultieme match?

Je kunt het spel kopen op Etsy. Hier bestel je het volledige bordspel van de Friends Wie Ben Ik, of de printable plaatjes voor als je het bordspel al hebt. Je kunt dan de oude poppetjes vervangen met de nieuwe plaatjes van de Friends cast Jammer genoeg kun je in Nederland alleen maar de printable plaatjes krijgen, dus als je het originele bordspel nog niet hebt… bestel die dan asap hier.

Fan van de serie The Office? Ook hier is een Wie Ben Ik?-versie van die je kunt kopen op Etsy.

LEES OOK:

Beeld: Etsy L

Bron: Hitkrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen