Instagram museum Likeland

Hier wil je heen: het nieuwe Insta-museum ‘Likeland’

Insta-addicts opgelet: het nieuwste Instagrammable museum Likeland opent binnenkort zijn deuren!

Likeland

Als social media je grootste hobby is, is dit museum sowieso iets voor jou! Likeland is een Instagram-museum, maar de organisatie First Vision beschrijft het als een ‘interactief walhalla voor de echte social media junkie’, waar je zelf het kunstwerk bent. Je kunt er toffe foto’s maken en alle gestylede ruimtes bewonderen. Er zijn maar liefst vijftig(!) verschillende fotomomenten, dus je gaat met een telefoon vol foto’s weer naar buiten!

Likeland 7

Organisatie

First Vision, de organisatie achter Likeland, organiseert normaal gesproken events. Toen deze events door het C-woord niet door konden gaan, wilde eigenaar Jochem van Pelt zijn creativiteit op een andere manier inzetten: ‘Een creatief brein is altijd in beweging, dus ben ik gaan denken in kansen.’ Zo kwam Likeland tot leven!

Check ook: hier is het eerste make-up museum ever geopend!

 

Opening

Likeland opent zijn deuren in Best, Noord-Brabant op 11 december 2020 en is geopend tot en met eind maart 2021. No worries, alle bezoeken gaan of course volgens de richtlijnen van het RIVM, zodat je op een veilige manier nieuwe Insta-pics kunt schieten!

Likeland 3

Meer musea

Ben je op zoek naar nog meer leuke Instagrammable musea? Check hier ook Youseum en Wondr in Amsterdam!

 
 

Bron: Likeland, Instagram | Beeld: Likeland, So PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen