Ice Village Amsterdam

Hier wil je heen: kerstmarkt Ice*Village Amsterdam

Aankomende zondag begint de maand december en dat houdt in dat iedereen zich klaar gaat maken voor kerst.Zo ook de kerstmarkten. En Vanaf 13 december kun je de Amsterdamse kerstmarkt Ice*Village bezoeken!

Ice Village Amsterdam

Dit jaar viert Ice*Village Amsterdam hun vijfde verjaardag. Deze Amsterdamse kerstmarkt staat bekend om de combi van schaatsen én shoppen in een magisch winter wonderland. De kerstmarkt is leuk voor zowel jong als oud en er is voor iedereen wel iets te beleven. De markt bestaat uit zo’n 45 kraampjes en verschillende eten- en drinkgelegenheden. Het is dus dé perfecte spot om te genieten van een warme choco in echte kerstsfeer. Je kunt Ice*Village Amsterdam bezoeken vanaf 13 t/m 26 december op het Museumplein.

Ice*Village Amsterdam is van maandag t/m zondag open op:

  • 13 t/m 23 december van 11:00 – 20:00
  • 24 en 25 december van 11:00 – 17:00
  • 26 december van 11:00 – 20:00

Wat is er allemaal te doen?

Bij een kerstmarkt denken we meteen aan lampjes, sneeuw en gezelligheid. Maar ook aan schaatsen, warme chocolademelk drinken en shoppen! Laat dit nou precies zijn wat  je allemaal bij Ice*Village Amsterdam kunt doen. Er is een mega grote schaatsbaan waar je lekker rond kunt schaatsen en daarna aan de warme chocolademelk kunt zitten. En als je nou geen zin hebt om te schaatsen, kun je gezellig langs de kraampjes gaan en zoeken naar kerstcadeautjes voor bijvoorbeeld je oma of je vader. Mocht je na zo’n dag/middag trek hebben gekregen, dan kun je churros gaan eten bij één van de vele food stands.

Silent Disco Skaten

Er is dit jaar nog een kleine verrassing, er komt namelijk ook een silent-disco! Tijdens een rondje schaatsen op het Museumplein kun je lekker luisteren naar muziek tijdens de silent-disco bij de ICE ICE CLUB. But that’s not the only special thing you can do! Geen zin in een silent-disco of  rondjes schaatsen? dan kun je ook naar Bootcamp On Ice en ijshockeylessen volgen! ICE ICE CLUB is er voor iedereen en toegankelijk met Onefit en Classpass.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @icevillageamsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen