De nieuwe week is aangebroken, wat betekend tijd om in de laatste horoscoop even te checken of je deze week wel overleeft. Met Valentijnsdag in het vooruitzicht word het weer een mooie week. Benieuwd wat er voor jou in de sterren geschreven staat? Check it out!

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Het is een week vol impulsieve acties. Het is chaos in zowel je hoofd als je kamer, the chair is weer helemaal terug. Voordat alles uit de hand loopt, is het een slim idee om alles weer even op een rijtje te zetten. Tijd voor een grote schoonmaak. Alles wat niet meer past kan je verkopen en van dat geld weer wat leuks doen.

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Deze week ben je een echte social butterfly. Kunst is iets wat je heel erg inspireert, goede timing om samen met vriendinnen iets creatiefs te gaan doen.

 

♊Tweelingen (22Mei tot 20 Juni)

Je bent net als cupido. Trek je boog terug en richt het in een andere richting, je zult versteld staan van het resultaat. Save some extra money voor onverwachte uitgaven anders kan het je weleens duur komen te staan.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Op donderdag zal een zonsverduistering in de Waterman voor groot vuurwerk zorgen. Wat begon als vriendschap zou nu kunnen veranderen naar een “nog lang en gelukkig”.

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Gevoelens uiten blijft altijd lastig. Je wordt daardoor humeurig en snel geïrriteerd. Praat erover, houd je woensdagplannen rustig en zorg voor een relaxte vibe. Zo voorkom je ruzies met je friends, familie en lover.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Zet je spontaniteit even op zij. Het zal je namelijk alleen maar gestrest maken (help, welke schoenen moet ik aan?!). The fun part kan nu beginnen; nagels lakken, een mooie make-up look, misschien nog even langs de kapper .

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Alle voorspellingen wijzen erop dat jou Valentijnsdag fan-tas-tisch wordt. Ongeluk zit in een klein hoekje en helaas loopt niet alles zoals gepland. Gelukkig zijn weegschalen vaak heel flexibel en is er zo een oplossing op gevonden, niets kan jou Valentijnsdag meer tegen zitten.

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

It’s all about love. Je straalt en zit helemaal in een positieve vibe. Valentijnsdag komt eraan en je lover zal je verrassen met iets super romantisch. Single; keep your eyes open de liefde is dichterbij dan je denkt!

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Jij hebt energie voor tien. Alle kansen die op jouw pad komen neem je aan en worden een succes. You go girl!

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Home is where the heart is. Het liefst blijf je thuis, genieten van het comfort van een huisgemaakte maaltijd.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Om je heen heerst een griepje, maar lucky you dit gaat allemaal langs je heen. Je bent extra close met de mensen om je heen. Let er wel op dat je ook nog aandacht besteed aan andere belangrijke zaken.

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Je zit al langere tijd in een sleur, om hieruit te komen moet je toch echt bij jezelf beginnen. Kies voor jezelf, ga iets doen wat je altijd al had willen doen. Soms is een change goed.

Fotografie: 123RF.