De nieuwe week is aangebroken, en dat betekent dat het tijd om in de horoscoop even te checken hoe jouw week verloopt.  Benieuwd wat er voor jou in de sterren geschreven staat? Check it out!

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Wat ooit begonnen is als een vriendschap zou weleens kunnen veranderen in een ‘nog lang en gelukkig’…

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Gevoelens uiten blijft voor jou lastig en je wordt hierdoor humeurig en snel geïrriteerd. Praat is the key! Zo voorkom je ruzies met je friends, family en lover.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Jij bent bijna klaar met de laatste voorbereidingen van je vakantie. Weet je zeker dat je alles hebt ingepakt? Ook je strand essentials? Check, check, dubbel check!

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Je zit al leen tijdje in een sleur, om hieruit te komen moet je toch echt bij jezelf beginnen. Kies voor jezelf en ga iets doen wat je altijd al had willen doen! Soms is een verandering nét wat je nodig hebt!

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Jouw week is all about love. Je straalt en zit helemaal in een positieve vibe! Misschien verrast je lover of crush je wel met iets super romantisch! Single; keep your eyes open, want de liefde is dichterbij dan je denkt!

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Jij hebt energie voor tien! Alle kansen die op jouw pad komen pak je met beiden handen aan en dat wordt zeker een succes! You go girl!

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Home is where the heart is. Het liefst blijf je thuis en genieten je van een avondje bankhangen en datingprogramma’s kijken. Dat geldt ook voor deze week.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Om je heen is iedereen ziek, maar bij jou gaat de griep gelukkig voorbij. Je bent extra close met de mensen om je heen, maar let wel op dat je ook nog genoeg aandacht besteed aan andere belangrijke zaken!

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Het is chaos in zowel je hoofd als je kamer en ‘the chair’ is weer helemaal terug. Jij gaat deze week voor een grote schoonmaak!

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Het is een week vol impulsieve acties, maar zo vul jij je vakantiedagen!  Voordat alles uit de hand loopt, is het een slim idee om alles weer even op een rijtje te zetten. Tijd voor een grote schoonmaak. Alles wat niet meer past kan je verkopen en van dat geld weer wat leuks doen.

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Deze week ben je een echte social butterfly. Perfect om een vriendin op te bellen die je al heel lang niet hebt gezien en ga samen creatiefs doen!

 

♊Tweelingen (22Mei tot 20 Juni)

Save deze week some extra money voor een onverwachte uitgaven, anders kun je het deze maand nog wel eens krap gaan krijgen op financieel gebied.

LEES OOK: