Het is alweer de laatste week van februari, wat gaat de tijd toch snel. Is het jouw time to shine of valt deze week tegen? Read On!

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

It’s time to shine! Deze week is gevuld met dromerigheid, fantasie en glamour. Vooral vrijdag is jouw geluksdag. Bel wat vriendinnen en ga uiteten om even lekker bij te kletsen.

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Focus je deze week op jezelf, wedden dat je jezelf straks beter begrijpt? Het is ook een goed moment om na te denken wat je met de toekomst wilt doen. You go girl!

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Je voelt alle situaties goed aan en weet precies wat je moet zeggen. Wel is je bankrekening aan de lege kant wat ervoor zorgt dat je goed op je uitgaven moet letten.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Deze week krijg je een fijne ego-boost, de kwartmaan valt namelijk precies in jouw sterrenbeeld. Vertrouw op je eigen gevoel, zo bereik je al jouw dromen.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Verbreed je horizon door nieuwe dingen uit te proberen, dat lijd uiteindelijk naar stabiliteit. Wel ben je deze week extra gevoelig, let dus goed op jezelf.

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Of je nu single bent of een relatie hebt, deze week staat in het teken van de liefde. Ga iets romantisch doen, dat zal de band nog sterker maken!

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Ben je single pringle en opzoek? Dan is dit hét moment om te gaan date! Stuur je crush gewoon een berichtje, you never know wat er kan ontstaan. Deze week is ook perfect om issues op te lossen, dus zet jij de eerste stap?

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Jouw leven is op dit moment wat chaotisch. Om een betere balans tussen school en ontspanning te vinden is het verstandig om je creativiteit te gebruiken.

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

De zon schijnt in het deel van plezier, romantiek en liefde. Waarschijnlijk zegt dit je niet heel veel maar het betekend dat je volop geniet en er ook op het gebied van de liefde op vooruit gaat. Aankomende vrijdag zal iemand je romantisch verassen.

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

De communicatie verloopt deze week extra smooth. Het is dan ook een goed moment om op te ruimen of alles weer opnieuw in te richten.

 

Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Deze week beleef je volop nieuwe avonturen en dat mag natuurlijk ook gedeeld worden. Klets samen met vriendinnen bij over wat je de afgelopen tijd hebt bereikt, ze zullen het leuk vinden om eens iets van je te horen.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Money, Money, Money. De zon verschijnt deze week in de financiële zone van je horoscoop. Je hebt de neiging om veel geld uit te geven en dat mag ook dit keer. Treat yourself met die designertas die je al zolang op het oog hebt!