Horoscoop CG!

Horoscoop – week 10, 2018

It’s monday, tijd om jouw horoscoop van de week door te nemen. Extra geluk in de liefde of toch een financiële meevaller, wat hebben de sterren voor jou in petto?

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Je bevind je in wat lovestruggles, gelukkig hebben jouw vriendinnen altijd goede raad. Deze week is het moment om er mee te stoppen of er 100% voor te gaan.

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

De volle maan staat gericht in jouw werkzone. Je to do list is groter dan ooit. Let extra goed op jezelf voordat je verdrinkt in al het werk!

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Deze week ben jij een lucky girl. Geniet van alle mooie momenten die er voorbij komen, hard werken komt volgende week wel weer.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Je staat op knappen. De afgelopen weken heb je hard gewerkt om alles zo perfect mogelijk uit te voeren. Daardoor ben je ontzettend vermoeid. Neem wat tijd voor jezelf en kijk of je het werk wat echt gedaan moet worden thuis kan doen.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Deze week is alles gericht op de communicatie zone. De week staat vol koffie dates gepland om eens lekker bij te kletsen. Een tip; neem een notitieboekje en pen mee, you never know wat voor goed idee erin je op komt.

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Zorg dat je al je financiële zaken op een rijtje zet, dit overzicht zal je bewust maken van wat er in en uit gaat. Uiteindelijk bereik je hiermee sneller je doel en koop je misschien deze week nog wel dat perfecte item.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Je bent druk bezig om je doel te bereiken, maar nu is het tijd om te reflecteren en te kijken of het wel haalbaar is. Zelfs als het niet in een keer lukt zal je met een creatieve oplossing komen. You go girl!

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

De sterren staan deze week niet helemaal gunstig. Hierdoor maak je je over veel dingen zorgen. Het liefst kijk je heel de week Netflix maar dat kan natuurlijk niet. In het weekend zullen de sterren draaien en word alles weer stabiel. Nog even vol houden dus!

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Je hebt al lang een idee over wat je het komende halfjaar wilt bereiken, maar waar moet je starten? Ga er deze week echt even voor zitten om alles duidelijk op papier te zetten. Op donderdag is jouw communicatie heel sterk. Stuur een bericht naar degene die je nodig hebt om je doel te bereiken je zult zien dat het succes oplevert.

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Everything happens for a reason. Pas op dat je niet te veel hooi op je vork neemt. Een goede balans tussen privé en werk is het belangrijkste wat er is.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Je bent verslaafd aan je telefoon, als je niet wilt dat de toekomst hieronder lijdt neem dan een digi-detox. Als je je telefoon dan toch aan de kant legt, begin dan een nieuw avontuur. Het leven is vallen en opstaan, deze week vind je iets waar je 100% voor kan gaan!

 

Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Iedereen om je heen heeft een mening over jou, trek je er niets van aan je weet zelf het beste wat je wilt. Als je je eigenplan trekt zul je deze week ook zien dat er meer kansen ontstaan om wat extra bij te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen