Horoscoop CG!

HOROSCOOP – WEEK 10, 2019

Benieuwd wat de sterren deze week over jou zeggen? Check hieronder jouw sterrenbeeld voor week 10!

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week heb jij niet zoveel zin om aan de bak te gaan. Huiswerk maken of leren voor een toets? Meh… jij hebt er even echt niet te motivatie voor. Maar c’mon babe! Zorg voor zo min mogelijk afleiding (dat betekent dus dat je vooral even die mobiel weg moet leggen) en denk aan hoe lekker het gevoel is als je klaar bent! You can do it!

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij voelt je deze week iets minder energiek dan andere weken. Je hebt de laatste tijd hard gewerkt en dit is nu ook wel te merken aan je lichaam. Neem daarom even een stapje terug en plan bijvoorbeeld een relax dagje of avondje voor jezelf in.

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij zit vol frisse energie deze week en zal voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Twijfel niet aan jezelf, je bent tot meer in staat dan je denkt! You got this!

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week kan jij een beetje prikkelbaar zijn. Probeer daarom eerst rustig tot 10 te tellen voordat je een boze opmerking naar iemand maakt. Zoek afleiding: ga bijvoorbeeld leuke dingen doen met vriendinnen! Hier lees je 11 andere tips voor als je je een beetje down voelt.

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Voor jou is het eens tijd om wat ruimte leeg te maken in je hoofd. Ga bijvoorbeeld eens je kledingkast door en doe alles weg wat je niet meer draagt of waar je niet meer gelukkig van wordt. En met wegdoen bedoelen we natuurlijk niet weggooien, maar verkoop het bijvoorbeeld online of breng het naar een kringloopwinkel!

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij staat aan het begin van een nieuw avontuur. Wie weet wat de toekomst je gaat brengen, maar probeer hier niet te veel over te stressen! Geniet van het moment en all will be good.

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jouw week begint misschien een beetje stroef, maar zal met de dag beter worden en het weekend wordt amazing! Wees daarom niet down omdat de maandag misschien niet helemaal lekker loopt… it will get better!

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

De liefde staat voor jou in de sterren geschreven deze week! Of je nou een relatie hebt, of happy single bent, jij straalt net als vorige week nog steeds mega veel confidence uit, en dit zal je terug gaan zien met jouw geluk in de liefde. Goedkope date ideeën nodig? Hier vind je ze!

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Er kan misschien deze week wat jaloezie ontstaan tussen jou en je BFF, maar laat dit niet jullie vriendschap verpesten! Echte vrienden gunnen elkaar alles, dus praat het samen uit. Jullie kennen elkaar door en door en begrijpen zo ook al deze dingen die alleen echte BFF’s begrijpen.

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Laat deze week je creativiteit op de vrije loop gaan! Pak bijvoorbeeld eens een potloden, stiften, kwasten en verf. Of maak iets leuks met stickers, veertjes en glitters! Ook een leuk idee: deze DIY voor het universum in een potje. 

 

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Zit er je iets dwars? Wees dan niet bang om er met anderen over te praten. Je kunt heus je issue vertellen aan je ouders of een goede vriend(in). Erover praten is altijd beter dan het opkroppen!

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Let deze week extra op als je communiceert via WhatsApp, sms of mail. Jouw opmerkingen kunnen namelijk nog wel eens verkeerd worden opgevat door anderen. Probeer daarom eerder iemand te bellen of IRL te spreken.

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen