Horoscoop

Horoscoop – week 10, 2020

De eerste week van maart is aangebroken dus dat betekent dat de lentekriebels ook op weg zijn! Benieuwd wat deze week jou gaan brengen? Lees dan snel de horoscoop ✨

 

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Net zoals het weer van deze week, zal het er voor jou ook niet heel zonnig uitzien. Deze week loop je tegen een aantal problemen aan, sommige zwaarder dan andere. Maar keep in mind: deze obstakels zijn er alleen maar om je te testen en om je dingen te leren. Dus ondanks alle narigheid deze week, je komt er sterker en beter uit dan ever.

 

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week heb je even geen zin om al te serieus bezig te zijn, tijd voor een sleepover met je besties dus! Sla allemaal drinks en yummy snacks in en ontspan lekker met een maskertje en een film.

 

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Na wat stress de afgelopen week is het deze week tijd om te ontspannen en plezier te maken. En op welke manier kun je dat nou beter doen dan een middagje of avondje naar de bios te gaan! Kies een leuke film uit en nodig je lover of besties uit om met je mee te gaan. Wist je dat de bios een supergoede locatie is om te daten? 

 

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Denk jij last te hebben van social media druk? Dan is het tijd voor een grote social media detox! Probeer deze week wat vaker je telefoon weg te leggen en met mensen IRL af te spreken in plaats van de hele dag door Insta te scrollen en naar Baby Yoda memes te kijken.

 

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Zet je schrap Kreeft, want deze week zal niet zo smooth verlopen zoals dat je gewend bent. Maar met wilskracht, strength en een beetje eigenwijsheid komt jij deze week heus wel door.

Lees ook: OMG, wordt de Sims 5 multiplayer?!

 

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

De lentekriebels zitten er voor jou al aan te komen en het wordt hoogtijd om je crush eens mee uit te vragen… Geen idee hoe je dat moet aan pakken? First things first, confidence is key! Wil je meer tips over hoe je je crush op date moet vragen? Die lees je hier.

 

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Tijd voor een grote schoonmaak, want een opgeruimde kamer is een opgeruimd en rustig hoofd! Met deze negen stappen wordt je kamer opruimen een stukje makkelijker. Ruim niet alleen je kamer op, maar geef je laptop ook eens een grote schoonmaak. Niet alleen je scherm en toetsenbord maar ook al je bestanden die je erop hebt staan. Die oude Word-documenten uit de brugklas kunnen nu echt de prullenbak in!

 

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week krijg je de tijd om op jezelf te focussen. Neem je rust en deel je tijd goed in. Om even helemaal zen te worden kun je wat mindfulness doen en daarna relaxen door jezelf een prachtige French Manicure te geven.

Lees ook: Dingen die je thuis kunt doen als het buiten stormt

 

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

You go girl! Deze week ben jij echt aan het knallen: school gaat super goed en je bent onwijs gemotiveerd! Probeer dit vast te houden en wie weet sluit jij dit schooljaar af met dikke voldoendes.

 

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week staat in het teken van familie en liefde voor jou. Doe eens lief en ga deze week bijvoorbeeld het avondeten klaarmaken voor de rest van je familie. Na het eten kunnen jullie nog natafelen en samen een leuk spelletje spelen. Quality time!

 

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je merkt dat je niet zo lekker in je vel zit en dat je energie wat down voelt. Check daarom hier wat tips om je uit je dipje te halen. Tijd om jezelf weer happy te maken!

 

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

School gaat op dit moment niet heel lekker bij jou. Je hebt weinig concentratie en hebt ook maar moeite met het leren voor die ene toets. Sport daarom deze week samen met je bestie alle frustratie eruit en neem onze leertips even door. Zo kan jij volgende week weer knallen!

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen