Een nieuwe week dus tijd voor een spiksplinternieuwe horoscoop. De sterren en planeten staan weer op een nieuwe plek. Of dit positief is? Lets find it out!

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Ready, Set, Go! Het is tijd om geld te verdienen. De planeten staan precies goed gericht op je financiële zone. Geniet nog even van hoe gemakkelijk alles binnen komt, later komt het goed van pas.

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Dit is een top week. Doordat je deze week extra scherp bent heb je alles op tijd door. Spontaan even bijkletsen? Geen probleem. Alles loopt op rolletjes. Ook kan je rekenen op een flinke dosis romantiek. Enjoy!

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Het word een drukke week waardoor je jezelf iets terug trekt van de buitenwereld. Gelijk een goed moment om even te reflecteren. De liefdesplaneet schuift door en zal zorgen voor de nodige sweetness.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

De planeet van communicatie bereikt dinsdag het deel dat over vriendschap & samenwerking gaat. Een goed moment om te sparren met andere over je dromen en ambities.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Dromen zijn er om waar te maken. Deze week krijgt jouw carrière een mega boost. Het hard werken word beloont. Weg met dat dromerige gevoel it’s party time!

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Leg alles neer, pak je koffer. It’s time to travel! Word het New York, Bali of toch Mexico? Geniet van je vakantie en ga samen met je boyfriend op avontuur.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Love is all you need. Wacht niet te lang met het binnen houden van je gevoelens. Stuur je crush gewoon een berichtje. De sterren staan zo gericht dat er in de liefde deze week niets fout gaat!

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Mercurius is vanaf dinsdag te vinden in je partnershipzone. Goed moment om samen even iets leuks te gaan doen.

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

De afgelopen tijd was heerlijk romantisch. Nu je hebt kunnen genieten is het weer tijd om aan de slag te gaan. Deze week ben je extra praktische en productief.

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Creativiteit, plezier, liefde en romantiek bevinden zich volop in jouw week. Maak het een week om nooit meer te vergeten. You go girl!

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Tijd voor een grote lenteschoonmaak. Uhm… oké de lente is misschien nog een beetje verstopt maar dit geeft je wel het perfecte moment om alles op te ruimen en schoon te maken. Zet een happy music playlist op en het is zo gedaan.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Een eigenmening heb je zeker wel, zeg wat je te zeggen hebt. Maar pas op dat je er niemand mee kwetst. Deze week verander je van dromerig naar energiek. Nog even hard werken want het eindresultaat word dit weekend beloont.