Horoscoop CG!

HOROSCOOP – WEEK 11, 2019

De maan staat in het teken van de stier en dat betekent een hoop verandering voor jou. Lees gauw je horoscoop van week 11!

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Voor jou is dit de week van de communicatie en hier val jij ironisch gezien juist van stil. Er komt zoveel op je af. Vrienden met hun verhalen en een overload aan appjes. Geef duidelijk aan wanneer het je te veel wordt en jij even tijd voor jezelf nodig hebt.

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Shop till you drop is jouw motto deze week. Let er wel op dat je niet al je geld uitgeeft. Blijf slim en hou nog wat over. Je zal jezelf later dankbaar zijn.

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Dit is jouw week stier! Je bent vrolijk en zit vol energie. Doe hier je voordeel mee en voel je absoluut niet schuldig tegenover anderen.

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Probeer op tijd te gaan slapen, anders kun jij ‘s ochtends niet je bed uitkomen. Daarnaast heb ik je ook last van hele intensieve dromen. Heb je er weleens aan gedacht om op te zoeken wat ze betekenen?

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij bent zo druk geweest dat het tijd is om even te ontspannen. Dit doe jij het liefst met je vrienden. Wij zien hier een goed excuus voor een girls night in! Je besties, gezichtsmaskertjes, romantische films en popcorn, en jij komt helemaal tot rust.

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jouw hele week staat al volgeplant, maar gelukkig ben je super georganiseerd. Deze week heb je de ambitie om stappen te zetten en dat gaat met je organisatie goed samen. Je harde werken zal beloont worden en er staat jou daarom iets heel leuks te wachten!

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

De maan staat in het teken van de Stier en dat is net als jij een aarde teken. Je hebt daarom alles onder controle en bent lekker rustig. Maar hierdoor ben je ook wel toe aan wat vernieuwing en jij weet precies wat we bedoelen, want je wil al een tijdje op reis. Waar wacht je nog op? Boek een ticket!

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Hallo weegschaal, jij mag er wezen en dat zien andere ook! Je bent sexy, voelt je sexy en dat zorgt voor een grote aantrekkingskracht. Enjoy!

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week ben jij niet zo energiek en sociaal als dat je normaal bent. Dat komt omdat de maan in het teken van de stier staat en dat is precies het tegenovergestelde van wat jij bent. Doe het daarom deze week lekker rustig aan en wees extra lief voor jezelf.

 

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Aan de ene kant gaat het supergoed op school en aan de andere kant ben je moe. Zorg dat je je balans vindt en plan ook wat me-time in.

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Hoe minder er op je planning staat deze week, hoe beter. Tenminste, tenzij het dingen zijn die je helpen relaxen. Zoals het hele seizoen van Legacies bingen. Dat gaat je deze week prima af en dat mag ook wel een keer.

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Je hebt behoefte aan rust, liefde, stabiliteit en gezelligheid. Gebruik deze week om te slapen, op te ruimen en tijd door te brengen met je familie en vrienden. Alles wat knus is, past deze week perfect in jouw straatje.

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen