horoscoop

Horoscoop – week 11, 2020

Er is weer een nieuwe week aangebroken, wat een nieuwe horoscoop betekent! Ben jij benieuwd wat deze week jou gaat brengen? ✨

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

De afgelopen weken zag het er misschien niet zo zonnig uit voor jou, maar deze week heb je alles weer in balans. Je voelt je lekker in je vel en alles om je heen gaat goed! Trek met de mensen op die van je houden en om je geven, dit zal je steun en blijheid geven. You are stronger than ever, Vissen!

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week heb je een aantal dingen in je hoofd zitten die je graag gewoon zou willen vertellen. Vertel waar je mee zit, Ram! Als je eerlijk bent dan voel je je veel beter. Jij bent hard aan het werk deze week. Niemand kan jou zomaar afleiden, maar soms is het ook even nodig om een break te nemen.

 

Lees ook: True Story: ‘Ik had een burn-out’

 

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Vorige week heb je genoeg relax-time gehad en daarom is het ook zeker goed om even weer aan de slag te gaan. Sta deze week eens stil bij alle dingen waar je dankbaar voor bent. Wees blij met wat je hebt en laat dat ook zeker aan de mensen om je heen zien. Maak jezelf ook happy met deze tien dingen.

♊️ TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Vorige week heb je een grote social media detox gedaan, maar na de detox ben je overspoeld met social media. Hierdoor kan het zijn dat je boos of geïrriteerd reageert tegen jouw friends of familie. Probeer je in te houden of verontschuldig je erna. Because friends and family are important! Doe ook de ultieme quiz: zijn jullie best friends forever and ever?

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Vorige week liep niet helemaal als verwacht, maar deze week loopt gelukkig weer helemaal smooth. Je hebt het erg naar je zin met je friends & family. Alles loopt steady en je hebt eindelijk een beetje balans tussen jouw social life en je privé leven. Hou dat vol, Kreeft!

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij kan niet wachten totdat de zon weer terugkomt en kan niet wachten tot de zomer. Helaas moet je nog even wachten tot zomerse temperatuur en hierdoor kun je je een beetje sad voelen. Probeer jezelf daarom een beetje op te beuren. Lees deze zeven dingen to not worry, be happy!

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Vorige week heb je een grote schoonmaak gehad, maar nu is het your time to shine! Deze week voel je je beter dan ooit en hou dat vast, Maagd! Besteed ook genoeg tijd met je friends & family. Als dat niet uitkomt doe dan iets leuks in je eentje, zoals deze 9 dingen die je kan doen als je alleen thuis bent.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week krijg je veel confidence in jezelf en laat dat ook zeker zien! Draag die opvallende outfit en zet jezelf wat meer in de spotlight Weegschaal. Doe ook de dingen die je rust geven en probeer een beetje te relaxen na een drukke week.

 

Lees ook: Dit zegt jouw sterrenbeeld over je karakter

 

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Afgelopen week heb je een top week gehad, en laat dat gevoel niet gaan! Plan ook deze week weer genoeg dingen met vrienden en familie. Ondanks dat je misschien met een aantal tegenslagen moet dealen deze week, zal je de week afsluiten met een goed gevoel!

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Afgelopen week was het teken van family & love voor jou. Maar nu is het me-time! Maak bijvoorbeeld eens een keer een DIY gezichtsmasker voor jouw huidtype. Er komen ook mogelijkheden op je af die je niet mag mislopen, dus daag jezelf uit. Laat zien wat je talenten zijn, want jij hebt er zeker een hoop. You got this, Boogschutter!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

De laatste tijd zit je niet helemaal lekker in je vel, maar deze week voel je je al stukken beter. Geniet daarom van deze week en blijf de dingen doen die je leuk vindt. Probeer ook anderen die zich niet lekker in hun vel zitten te helpen Steenbok. Je hulp zal erg worden gewaardeerd!

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week is het de tijd om je extra te focussen op je school! Je doet erg hard je best en houd dat ook vol, maar geef het wel op tijd aan als het je te veel wordt. Je zult zien dat je harde werk zal worden beloond met mooie cijfers waar je trots op kunt zijn. Check hier nog een aantal goede leertips!

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen