Horoscoop CG!

Horoscoop – week 12, 2018

Hello Monday! Het is tijd om je horoscoop te checken. Nieuwe liefdes, een mega goed cijfer of een Karaoke avond. Zit jij er al klaar voor? Read On.

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Say it loud and say it proud! Het is beter om deze week gewoon je mening te geven. Zit iets je al een tijdje dwars? vertel het tegen diegene, maar denk wel eerst na voordat je iets zegt.

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Je innerlijke perfectionist mag deze week volop naar boven komen. Het zal zeer worden gewaardeerd als je alles netjes af maakt, dat het tijd kost maakt niets uit. Babystapjes is beter dan niets.

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Je voelt jezelf deze week een echte workaholic. Maar tussen al het serieuze werk is het ook tijd voor een feestje. Organiseer een avondje Karaoke, lachen gegarandeerd.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Alles staat deze week in het teken van liefde. Spread the love! Vergeet geen complimentjes uit te delen deze week. Is het lust of liefde? Zet deze week ook gelijk even alles voor jezelf op een rijtje of die boy/girl het echt wel waard is.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

It’s your lucky week! Niets kan er deze week meer fout gaan, jij zit vol inspiratie. Jouw to-do list bestaat dan ook uit veel bijkletsen met inspirerende mensen en ook op het gebied van romantiek staan er leuke dingen gepland.

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

It’s time to get your shit together. Je hebt de laatste tijd veel tijd voor jezelf genomen wat ervoor heeft gezorgd dat je to-do list alleen maar langer is geworden. Werk deze week even door zodat je zonder stress het weekend in kan gaan.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Mars is dit weekend on te move en komt terecht in de liefdes zone. Verwen je boy/girl met een etentje en vergeet je zelf ook niet, want selflove is belangrijk.

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Dit weekend staat alles op je huishoudelijke zone gericht, tijd om alles te cleanen. Als je aan iets nieuws begint is het niet gek dat je je oude gewoontes in een keer kan loslaten. Neem de tijd en vanzelf valt alles op zijn plek.

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Confidence is jouw life motto deze week. Je loopt er super stylish bij en bent klaar voor nieuwe avonturen. Wat ga jij deze week doen?

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Deze week krijg je een financiële meevaller. Besluit je om het op te sparen of geef je het gelijk uit? Het is je eigen keuze maar kies verstandig.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

It’s all about who you know. Op het gebied van de liefde zal er iets bijzonders gebeuren. Misschien is die hottie die je bij het sporten tegen komt wel de man.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Meng je deze week niet in discussies en geef je grenzen aan. Wees vooral niet te bescheiden jij mag er ook zijn. Vind iemand je idee niet goed? Don’t worry, iedereen heeft zijn eigen mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen