Yay, de lente is officieel begonnen! Het is een week vol astrologische happenings. Het lijkt wel of de sterren, planeten en maan een stoelendans doen. Ready for new adventures? Scroll snel verder!

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

De maan staat in je communicatiezone deze week. Je hebt zoveel te vertellen en blijft dan maar kletsen met iedereen. Niet iedereen zal je begrijpen dus pas op met wat je tegen wie verteld.

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Je voelt je deze week een beetje verward, alles lijkt om je heen te gaan. Schrijf daarom alles op zodat je altijd een back-up plan hebt.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Het lijkt wel of de sterren, maan en planeten een stoelendans doen, deze week verloopt niet heel soepel. Er kunnen wat misverstanden en issues ontstaan. Maar ook komen er weer oude bekende voorbij, het is goed om met hun in gesprek te gaan.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Om die carrière boost ook echt te krijgen is het belangrijk dat je eerst gaat reflecteren op het verleden. Van je fouten kun je leren dus kies wijs!

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Deze week staat in het teken van reizen. Dubbelcheck al je afspraken zodat er niets mis kan gaan. Alles gecheckt? Dan kan je je nu helemaal laten gaan!

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Spread the love! Deel eens wat meer complimentjes uit, je zult zien dat je er ook meer terug krijgt. Nu deze week alles gericht op de zone van liefde & relaties staat kan er niets meer fout gaan. Hou je ogen goed open, misschien zie je jouw toekomstige lover wel lopen.

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Het is oké als je je even niet goed voelt. Neem wat tijd voor jezelf en maak je beste ugly cry face ever. Het leven bestaat uit diepte en hoogtepunten. Aan het eind van deze week zal je stralen!

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Je kunt enorm veel voor elkaar krijgen deze week. Als je er 100% voor gaat dan lukt alles! And remember confidence is the key to success.

 

Boogschutter (22November tot 21 December)

Spijt dat je die hottie van vorige week niet heb aangesproken? Dan word deze week pretty amazing. Jij durft de eerste stap misschien niet te zetten, maar deze week komt de liefde naar jou toe. Enjoy!

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

De to-do’s blijven zich maar opstapelen. Maak een overzichtelijke lijst en probeer zoveel mogelijk voor het weekend af te hebben zodat je helemaal kan genieten.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Deze week staat gericht op jouw communicatiezone. Wat je ook doet, zorg dat je het overlegt. Spontaan iets doen is leuk, maar niet iedereen zit daar altijd op te wachten. Geniet van je happy vibes dan word ook deze week weer top.

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Money, money, money… Alles staat gericht op de financiële zone. Het is misschien niet de beste tijd om extra geld te vragen maar je nog beter inzetten werkt wel. Het zal zeker opvallen en natuurlijk word het harde werk beloont.