horoscoop

Horoscoop – week 13, 2020

Het is de start van een nieuwe week en dat betekent een nieuwe horoscoop! Ben jij benieuwd wat er deze week op jouw pad komt? Lees dan je horoscoop voor week 13!

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Vanaf deze week begint jouw maand! Deze week zul je veel verschillende emoties ervaren. Aan het begin van de week voel je je helemaal relaxed, maar aan het einde kan er wat meer stress bijkomen. Probeer rustig te blijven door bijvoorbeeld wat ademhalingsoefeningen te doen of door mindfulness. You got this, Ram!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij houdt je schoolwerk goed bij en kan zo alles van je to-do lijst afstrepen. Lekker bezig! De tijd die je over hebt kun je gebruiken om bijvoorbeeld die leuke TikTok dansjes te leren of deze boeken te lezen.

♊️ TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Afgelopen week heb je lekker veel rust genomen, maar nu is het tijd voor een productieve week! Tips over hoe je het best productief kan zijn nu je binnen zit? Check ze hier! Aan het einde van de week kan je trots op jezelf zijn voor wat je allemaal hebt gedaan.

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Deze week heb jij extra love nodig van de mensen om je heen. Je voelt je niet zo lekker in je vel en dat is te begrijpen in deze situatie! Maar laat het niet je hele week verpesten. Download bijvoorbeeld een aantal van deze apps, waardoor je toch nog samen met je vrienden kunt zijn!

Lees ook: Zo ziet jouw 2020 eruit volgens je horoscoop!

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij krijgt deze week misschien minder aandacht dan dat je gewend bent, maar give yourself some self-love! Wees helemaal zen en ga lekker mediteren of doe wat yoga om even tot jezelf te komen. Gebruik juist deze tijd om bij te komen en te ontspannen.

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Focus je deze week extra op de mensen van wie je houdt. Plan bijvoorbeeld een Facetime gesprek met je vrienden, opa of oma in, om te laten zien dat je ook in deze tijd aan ze denkt. Of bak bijvoorbeeld een taart en zet die voor het huis van je oma neer! (wel afstand houden obviously). Ook kan je natuurlijk een steentje bijdragen aan het huishouden.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jouw emoties spelen een grote rol deze week. Je kan je nogal verward en chagrijnig voelen omdat je de hele tijd binnen zit en geen tijd kan doorbrengen met je vrienden. Maar laat dat niet jouw mood verpesten, want wees positief! Dat kan moeilijk zijn, maar misschien dat deze podcasts je kunnen opbeuren. Check ook hier feel-good films en feel-good songs!

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij bent deze week erg kalm en laat alles maar over je heen komen. Je kan soms wel verward zijn over de dingen die er nu gebeuren, maar je maakt er alsnog een leuke en productieve week van. Houd dit vol! Wees een luisterend oor voor vrienden die zich wat minder goed voelen en probeer ze op te beuren. Trakteer ze bijvoorbeeld op een CosmoGIRL! abonnement (nu extra goedkoop!).

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij hebt misschien de afgelopen weken je lover of crush iets verwaarloosd, dus gebruik deze week om er wat meer moeite in te steken. Stuur hem of haar bijvoorbeeld een lief cadeautje of houd een date via Facetime!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Deze week staat voor jou een goeie week klaar, want 28 maart is jouw lucky day! Gebruik deze week ook eens om dingen te leren die je altijd al wilde leren. Een liedje op de piano? Een dansje op Tiktok? Een Masterchef-worthy maaltijd? Now’s the time!

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week voel je je goed, aangezien jij genoeg dingen hebt bedacht om thuis te doen! Probeer dit vast te houden en help vrienden die zich misschien vervelen of wat down voelen. Jij bent miss positivo! Hier vind je nog een aantal leuke dingen om te doen nu je binnen moet blijven.

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij hebt het de afgelopen weken het erg druk gehad en daarom is het nu tijd voor wat rust in de tent. Gebruik deze tijd om te ontspannen. Maak bijvoorbeeld zelf een gezichtsmasker die past bij jouw huidtype, bak lekkere cinnamon rolls of neem een heerlijk bad (check hier een aantal bad essentials!).

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen