Goodmorning! Snooz niet meer verder want het is tijd om je horoscoop te checken.  Wat staat er deze week in de sterren geschreven voor jou? Read On.

 

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Mercurius zweeft nog altijd rond in jouw horoscoop, wat voor heel wat verwarring kan zorgen. Focus goed op jezelf en denk daarbij ook aan andere.

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Love is all around. Ondanks dat je het erg druk hebt, staat de liefde niet stil. Wissel het harde werken af met pauze en sluit eerst het oude project af voordat je aan iets nieuws begint.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

You know what to say. Deze week staat alles gericht op je communicatiezone. Je weet precies wat je wanneer moet zeggen, wat ervoor zorgt dat alles helemaal vlekkeloos verloopt.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Er kunnen wat conflicten ontstaan tussen vrienden en familie. Als er een goed moment is om het uit te praten dan is het nu de juiste tijd. Het leven is geven en nemen!

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Hallo extra inkomsten! Deze week zul je een financiële meevaller krijgen. Of het nu gaat om iets kleins of grootst, besteed je geld goed. Je weet nooit wanneer het nog eens van pas zult komen.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

De sterren en planeten staan zo gericht dat ze precies nog in jouw financiëllezone terecht komen. Je hebt de afgelopen weken hard gewerkt en dat werpt zijn vruchten af. Al je schulden zullen zo opgelost worden. Wel heb je er geduld voor nodig, want ook al gaat het gemakkelijk  het kost nogsteeds veel tijd.

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Weet je nog dat je een paar weken geleden begon met dat nieuwe project? Je bent er nooit meer aanverder gegaan, vraag je af of het nog zin heeft en wees niet bang om de knop door te hakken of je er mee verder gaat of dat je ermee stopt. You can do it!

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Je bent toe aan een break. Je kunt niet altijd door gaan. Het is tijd om een pauze te nemen. Iedereen zal het begrijpen als je je even terugkeert naar de basis en het deze week wat rustiger aan doet.

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Je lijkt wel een work-a-holic. Deze week focus je je 100% op je werk, maar vergeet  niet dat je ook nog vrienden hebt die aandacht verdienen. Ga tussen door eens een keer lunchen met vrienden om bij te kletsen!

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Let the love rule. Deze week staat in het teken van de liefde. Daarnaast zul je zien dat het harde werken niet voor niets is geweest. Al je ideeëen worden een groot succes!

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Je hebt behoeften aan nieuwe avonturen en uitdagingen. Ga deze week iets doen wat je altijd al had willen doen maar nooit durfden. Voor meer uitdaging kan je natuurlijk ookaltijd vragen aan een ander, misschien hebben zij wel de juiste oplossing voor jou!

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Niet iedereen kan je tevreden stellen. Laat de negativiteit varen en geniet van deze week. Gelukkig staat alles gericht op de liefdeszone van jouw horoscoop dus die afleiding zul je zeker vinden.