Horoscoop

Horoscoop – week 14, 2020

Het is de start van een nieuwe week en dat betekent weer een nieuwe horoscoop! Ben jij benieuwd wat er deze week op jouw pad komt? Lees dan je horoscoop voor week 14!

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Vorige week had je een erg emotionele week, maar deze week zul je veel relaxter zijn. Deze week is het time om meer tijd met de mensen te besteden die om je geven, maar vergeet niet dat me-time ook belangrijk is! Maak bijvoorbeeld deze self-pampering DIY’s of treat yo’self op een paar leuke nieuwe schoenen. Geniet van deze week, Ram!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Laat de mensen om je heen wat love zien. Dit geldt ook voor je lover of crush! Laat zien dat je om hun geeft en zorg ervoor dat ze zich gewaardeerd voelen. Ga op date via Facetime of stuur een lief kaartje. Send the love, Stier!

♊️ TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je hebt net een super productieve week achter de rug en nu is het tijd voor relax time. Ga wat mediteren of  doe wat mindfulness. Als er negatieve dingen op je pad komen, laat het dan niet de hele week verpesten. You got this!

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Vorige week voelde je alle love om je heen en daarom voel je je nu stukken beter! Neem deze week eens de tijd om jouw talenten te beoefenen. Leer bijvoorbeeld deze TikTok dansjes of laat je inner crea-bea shinen en maak deze makkelijke DIY projects. Let’s do it!

Lees ook: Zo ziet jouw 2020 eruit volgens je horoscoop

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Na een weekend vol zen ben jij helemaal ready om deze week in te gaan! Gebruik deze week om de mensen om je heen in de spotlights te zetten. Het geeft niet alleen hun een goed gevoel, maar je zal er zelf ook voldoening uit halen. Plan bijvoorbeeld een Facetime gesprek met je vrienden, opa of oma in, om te laten zien dat je ook in deze tijd aan ze denkt of speel via deze apps een leuk spelletje met ze.

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Deze week is het eindelijk tijd voor een beetje self-love! Doe bijvoorbeeld een DIY maskertje op, maak jezelf happy met deze dingen en treat yo’self met het nieuwe In Bloom isssue #2 van CosmoGIRL!. Deze week wordt wat jij het ervan maakt, Maagd!

Liever het nieuwe issue online lezen? Dat kan HIER!

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Afgelopen week heb je nogal een heftige week gehad, maar laat dat geen effect hebben op deze week! Gun het jezelf ook om het even rustig aan te doen. Kom tot jezelf en relax lekker met bijvoorbeeld een Pixar film. Wil je toch wat productiefs doen, check dan deze tips. Now’s the time!

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week wordt voor jou een goeie week, Schorpioen! No time om je te vervelen. Probeer bijvoorbeeld eens deze DIY projecten die je thuis kan doen. Wedden dat jij de mooiste creaties maakt? Vergeet ook niet om af en toe te relaxen. Check hier een lijst met de beste series om te bingen.

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Afgelopen week heb je jouw crush of lover even goed in het zonnetje gezet. Keep up the good work! Zo ziet hij/zij dat je hem/haar waardeert en zal je deze love ook terugkrijgen. Maar vergeet ook niet jezelf af en toe in het zonnetje te blijven zetten he Boogschutter!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Deze week zal misschien een iets mindere week zijn. Je kan je nogal alleen voelen en ben niet erg productief. Het is lastig, maar je gaat er het beste van maken! Bekijk deze feel-good films of zet keihard deze feel-good songs op en dans erop los. No worries, je zult je snel weer de oude voelen.

Wist je dat er meer is dan alleen een sterrenbeeld? Lees ook wat je persoonlijke ascendant is en wat het over jou zegt!

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Afgelopen week was een goeie week, maar nu heb je deze week niet zoveel meer te doen. Probeer daarom iets nieuws uit of ga FaceTimen met je friends en challenge ook hun om iets nieuws te leren. Hier vind je nog een aantal leuke dingen om te doen nu je binnen moet blijven.

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Vorige week was een rustige week, maar nu is het tijd om weer aan de bak te gaan. Jij bent helemaal ready voor de grote voorjaarsschoonmaak! Ruim in deze stappen je kamer op als een pro en zoek je kast uit met deze tips. Wees niet bang om je bed te verschuiven naar een andere hoek of je bureau net op een andere plek te zetten. Change can be good!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen