Horoscoop

Horoscoop – week 14, 2021

Het is weer Monday en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij zit de komende tijd veel lekkerder in je vel en dit komt omdat we midden in het ram seizoen zitten. You know what they say: rammen staan bekend om hun kracht. Gebruik deze power dan ook de komende dagen en ga hard werken voor de dingen die je wil bereiken. You got this!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jouw horoscoop staat deze week in het teken van kansen… Zorg dus dat je hier voor openstaat! Je weet nooit wat wat er op je pad kan komen. En als je eerlijk bent, kan een beetje geluk deze week geen kwaad.

♊️ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

De afgelopen week heb jij het wat rustiger aangedaan en dat is oké! Nu is het tijd om het (school)werk weer even in te halen. Nu de lente is begonnen, is ook de zon weer aan het schijnen. Hier wil je natuurlijk volop van kunnen genieten en dat betekent dat je niet wil achterlopen met school en andere taken. Good luck this week!

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij bent blij dat er een nieuwe week is aangebroken, want een fresh start had jij wel nodig. De afgelopen dagen waren hard werken en jij bent écht uitgeput. Plan deze week een relax momenten in voor jezelf.

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij hebt deze week veel behoefte aan wat extra beweging. En nee, lopen van de woonkamer naar de keuken telt niet mee. Ga lekker een stukje wandelen met je bestie. De lente is begonnen en het zonnetje is weer aan het schijnen. Kortom: het perfecte moment om lekker naar buiten te gaan.

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jouw horoscoop staat deze week in het teken van de liefde. Jij hebt al een tijdje een crush op iemand en deze week raden wij je aan om je moet bij elkaar te rapen en op deze persoon af te stappen. Check ook deze: Date tips

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Dit wordt een goede week voor jou, Weegschaal! Jij zal de aankomende dagen geluk vinden in de kleine dingen. Een complimentje op werk, een goed cijfer voor dat ene tentamen of een glimlach op het gezicht van een familielid doet jou goed. Geniet van deze momenten.

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER

Je krijgt komende week groot nieuws en daardoor ben je erg gespannen. Probeer de zenuwen een beetje los te laten en onthoud: everything happens for a reason.

Check ook: 10x de beste gratis horoscoop apps voor iedereen die obsessed is met de sterren

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Er is niet alleen een nieuwe week, maar ook een nieuwe maand aangebroken. Zet deze week doelen voor jezelf die je in de maand april wil behalen. Schrijf ze op en begin met afstrepen. Good luck!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Deze week staat in het teken van organiseren. Jij hebt een rommeltje gemaakt van je (school)werk en je slaapkamer. Zorg dat je dit de komende dagen weer op orde krijgt. Ruim je kamer op en zorg haal wat (school)werk in. Hierna zul je je minder gestrest voelen.

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Jij bent écht toe aan vakantie en we get that. Je moet nog even volhouden de meivakantie komt eraan! Zorg dat jij nog even goed je best doet op school en dan kan je straks lekker uitrusten. You got this girl!

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij hebt je afgelopen week helemaal herpakt en jouw nieuwe energie werkt aanstekelijk. Vol enthousiasme kun je deze week aan je plannen beginnen en van alle kanten zal je hulp krijgen.

Bekijk ook: Welke element hoort bij jouw sterrenbeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen