Ga naar de inhoud
Horoscoop CG!

horoscoop – week 15, 2019

It’s a brand new week! Lees je horoscoop om erachter te komen wat de sterren deze week voor jou in petto hebben!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week is er een kleine kans dat je ex om de hoek komt kijken, but a gently reminder: een ex is niet voor niets een ex.

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

‘Don’t wait for the perfect moment, take the moment en make it perfect’, is jouw taak voor deze week. Wacht niet langer en onderneem actie.

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je zult deze week in tweestrijd zijn met jezelf. Probeer een balans te vinden door situaties vanaf een afstandje te bekijken.

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Bezoek deze week eens een oud klasgenootje of een vriendin die je niet meer zo vaak ziet. Haal samen oude herinneringen naar boven of maak samen new ones!

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Op zoek naar een nieuwe hobby of wil je een andere sport gaan doen? Deze week is hét moment om nieuwe dingen te gaan uitproberen!

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Misschien wordt het tijd om een spaarpot aan te schaffen, maagd? Hou je centjes deze week in je zak, want er staat je een grote uitgave te wachten. Misschien spaar je wel voor een designer tas?

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Ruzie in je relatie of met een vriend of vriendin kan voor wat spanning zorgen deze week. Praat het samen uit en blijf er niet te lang mee zitten.

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Probeer je deze week eens te focussen op positieve dingen en ga uit die negatieve spiraal. If you can’t find the sunshine, be the sunshine!

 

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week zit voor jou vol met stress en deadlines. Wanneer je voor jezelf grenzen stelt, zul je zien dat het een stuk minder stressvol kan.

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

De dingen die deze week op jouw pad komen pak jij met beide handen aan, en met goed resultaat!

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Tijd voor een nieuwe garderobe? Door een surprising financieel extraatje deze week are you ready to shop ’till you drop. Geen inspiratie voor een nieuwe outfit? Check deze lentelooks!

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Er staat jou een drukke week te wachten! Ondanks alle drukte blijf jij positief en dat siert je! Hou dit gevoel vast en jij kunt deze week alles aan!

 

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen