Horoscoop

Horoscoop – week 15, 2021

Het is weer Monday en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Dit is de laatste week van het ram seizoen. De ram staat voor empowerment, maar dat betekent niet dat dit helemaal weg hoeft te zijn na 19 april. Je bent tenslotte een Ram, dus houd jouw innerlijke kracht vast en work hard.

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week zit jij even in een dipje en je snapt niet zo goed hoe dit komt. Go with the flow en dit gevoel zal vanzelf weer weggaan. Plan dan iets leuks in de komende dagen, dit zal je goed doen.

♊️ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van intuïtie. Je zal deze week een belangrijke keuze moeten maken. Luister naar jezelf, jij bent de enige die weet wat voor jou de beste keuze is.

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Deze week mag jij écht even uitrusten. Je hebt het afgelopen weken superdruk gehad met school en nu is er eindelijk tijd om even rustig adem te halen. Geniet van dit moment, want voordat je het weet hebt je het opnieuw weer superdruk.

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Leeuw, deze week is het tijd om je healthy life weer een beetje op te pakken. Jij hebt het op dit moment heel zwaar met de lockdown en we get that. Toch moet je proberen om niet in het negatieve te blijven hangen. Ga lekker naar buiten om te wandelen, een beetje frisse lucht zal je zeker goed doen.

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van mental health. Vorige week heb jij het superdruk en zwaar gehad met tentamens en deadlines. We know dat dit heel zenuwslopend kan zijn, maar blijf niet in deze stress hangen. De drukte is achter de rug en nu is het tijd om te relaxen. Plan een self care momentje in en kijk een leuke movie.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Weegschaal, jij mag trots op jezelf zijn! Je werk superhard, maar gun jezelf ook wat rust en fun. Je moet een goede balans vinden tussen hard werken en plezier maken. En aangezien jij een Weegschaal bent, moet dat zeker lukken.

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van een fresh start. Ga je kamer opruimen of zelfs herinrichten. Een leuk nieuw kleurtje op de muur kan soms al zo’n grote positieve verandering zijn. Ga op zoek naar iets wat jou een verse start geeft. Good luck! Bekijk ook: 5x tips om je slaapkamer een budget make-over te geven

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

De komende dagen heb jij veel geluk. En met het extra beetje luck dat jij deze week hebt, is het voor anderen hun lucky day als jij extra lief bent voor de mensen om je heen. Good things are coming!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Jij hebt een hele drukke week voor de boeg. Zorg dat je de komende dagen dus op tijd naar bed gaat en je rust pakt. Vergeet niet om je sociale contacten te onderhouden de komende dagen.

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Jij bent in een hele goede bui deze week. Jij hebt geen idee hoe het komt dat je zo lekker in je vel zit, but you like it. Houd dit vast want jouw goede humeur is aanstekelijk!

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij bent de komende dagen een beetje rusteloos. Je slaapt slecht en je hebt veel zorgen aan je hoofd. Probeer de dingen waar jij geen invloed op hebt los te laten. Dit zorgt namelijk voor onnodige stress en dat kan je er nou net niet bij hebben. Check deze tips om makkelijker te slapen.

Lees ook: welk element hoort bij jouw sterrenbeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen