It’s Monday again… Maandag is niet iedereens favoriete dag, maar wel perfect om een nieuwe start te maken. Wat staat er deze week voor jou in de sterren geschreven? Read On!

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Je bent deze week een beetje gefrustreerd. Probeer niet steeds alle gevoelens op te proppen, dan zal je je veel beter gaan voelen. Ga eens naar buiten en geniet van de zon!

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Deze week flirt jij er op los. Niet heel gek, want alles staat precies op de liefdeszone gericht. Het zou zo maar kunnen dat je deze week the man of your dreams ontmoet.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Er zal deze week heel wat gaan veranderen. Verandering is niet altijd even leuk, maar je zal er toch aan moeten wennen. Als je iets dwars zit vertel het dan gewoon, iedereen om je heen heeft hier sowieso begrip voor.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

 Je hebt al een tijdje een crush, maar alles loopt nog steeds een beetje moeizaam. Als hij de eerste stap niet durft te zetten zet hem dan zelf. De kans is deze week extra groot dat het uitloopt tot een relatie.

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Er staat veel op je to-do list. Zorg dat je alles afmaakt anders wordt de achterstand alleen maar groter.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Keuzes moeten gemaakt worden. Nee zeggen vind je lastig, maar deze week is het toch echt nodig, anders trek je de verkeerde mensen aan. You can do it!

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Hurry up! De tijd dringt, deze week is je laatste kans om nog te beginnen aan een nieuw project. Maak de beslissing snel misschien ontdek je hierdoor je passie wel.

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Saturnus en Mars zijn deze week niet zo goede vrienden. Om je heen zal je dit zeker merken en vragen vrienden ook jouw mening. In geval van twijfel; gewoon je mond houden.

 

♐Boogschutter (22 November tot 21 December)

Gelukkig heb je je eigen mening want dit kan nog eens een heftige week worden. Spread the love zodat je alleen nog maar positieviteit om je heen krijgt.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

De kwartmaan van afgelopen weekend is deze week nog steeds te vinden in jouw horoscoop. Je bent serieus bezig met nieuwe plannen en door de maan hoef je je geen zorgen te maken over het geld.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Het is tijd om alles vooruit te plannen zodat je je in het weekend geen zorgen hoeft te maken en kan genieten van het weer.

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

 It’s your lucky week! Alles wat je deze week wilt doen lukt. Je bent de afgelopen week veel op jezelf geweest en het is nu tijd om te socializen. Ga eens samen met je boyfriend iets leuks doen. The couple that plays together, slays together!