Goodmorning! Verklaart je crush je deze week de liefde of begin je aan een heel nieuw avontuur? Lees het hier!

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Je hebt bijna je doel bereikt, maar misschien is het verstandig om hulp te vragen als je er even niet uitkomt. Geef het gelijk aan, dan kunnen andere er rekening mee houden.

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Focus je op je zelfvertrouwen. Daardoor zal je zoveel meer bereiken, zelfs je crush zal ervan op kijken.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

You’re ready for some new adventures! Start deze week met iets nieuws. Vertel je eindelijk aan je crush dat je hem leuk vindt? Of neem je voor het eerst een les yoga waar je altijd al van droomt?

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Werk deze week samen met je bae aan een project, de sterren zullen je een extra duwtje in de goede richting geven. Enjoy!

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

De sterren beschrijven iets dat je al weet. Je hebt de liefde van je leven ontmoet en deze week wordt voor jullie heel bijzonder. Maak je niet te druk en geniet van spontane plannen.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Je hebt een mega inspiratie boost gekregen, deel al je positiviteit en inspiratie met je omgeving. Het leven is een groot feest!

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Girl, this is your lucky week. Op donderdag zal je lover je verrassen met een heerlijk avondje uit. Pas op voor de buikpijn als je zoveel hartvormige chocolaatje eet.

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Je love life is niet heel spannend en dat is totally ok. Doe waar je zin in hebt en rust deze week een beetje uit.

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Mercurius draait deze week precies de goede richting op. Bye bye misverstanden en onzekerheid.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Het voelden de afgelopen weken alsof je door iets werd tegen gehouden. Je zat niet lekker in je vel en probeerde er dan ook alles aan te doen om je weer happy te voelen. Vergeet vooral niet om vrienden om advies te vragen. That’s what friends are for, right?

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Je krijgt deze week de kans om wat meer structuur in je leven te brengen, waterman. In het weekend begint de nieuwe maan, dit betekend dat het tijd is om je weekend vol te plannen met nieuwe avonturen.

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Het eerste deel van de week staat in het teken van vriendschap. Wees niet bang om je eigen keuzes te maken, de mensen om je heen zullen het alleen maar waarderen. Het tweede deel van de week staat in het teken van romantiek. Enjoy!