Horoscoop

Horoscoop – week 16, 2021

Het is weer Monday en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week heb jij allerlei afspraken op de agenda staan. Op die manier ben je van waarde voor anderen en iemand helpen, ook al is het maar door middel van een opbeurend berichtje, doe jij graag. Vergeet ook niet aan jezelf te denken, want wees eerlijk: hoeveel tijd heb jij voor jezelf deze week? Plan een welverdiend me-time momentje ook in!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week heb jij behoefte aan een uitje en een impulsief avontuur. Dit kan er op twee manieren uitzien: je wordt verrast door iemand in je omgeving met iets tofs of je neemt jouw toekomstige avontuurlijke uitje in eigen hand en plant het zelf. Toch zit je planning deze week niet zo mee, want je bent druk. Hierdoor vindt het uitje pas in de loop van volgende week plaats.

Wil je inspiratie voor iets leuks? Check dan deze activiteiten om te doen in april en mei.

♊️ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

De toekomst lacht je toe! Je bent gedreven, hebt ambitie en bent vastberaden om aankomende week dromen om te zetten in plannen. Je laat je niet uit het veld slaan, maar dat kan tegelijkertijd ook tegen gaan werken. Soms bijt je jezelf zo hard vast in iets wat niet gerealiseerd kan worden, dat je onnodig tijd en energie verspild. Let daarop!

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

De afgelopen weken heeft er een oude vriend(in) door je hoofd heen gespookt. Dit is de week om daar iets mee te doen! Dat kan een zoektocht zijn, maar geef niet op, want het is het waard. Het helpt je om van je af te schrijven en met mensen om je heen te praten over hetgeen waarmee je hoofd overstroomt.

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Er staat jou een rustige week te wachten. Je ziet dat de stappen die je in de afgelopen weken, maanden of zelfs jaren hebt genomen, zijn vruchten afwerpen. Jij gelooft in ‘hard works pays off’ en dat ervaar je deze week letterlijk. Om jezelf te belonen, koop je iets leuks voor jezelf. Vervolgens ben je daar nog best druk mee, waardoor je in deze relaxte week, toch nog enige inspanning hebt.

Don’t know waarmee je jezelf gaat belonen? Check deze viral TikTok items!

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jij bent deze week ontzettend tevreden met jezelf. Your mind and feels zijn in harmonie en dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk te werk kan gaan deze week. Maar let op; blijf niet teveel in je eigen happy bubble zitten, maar luister ook naar de mensen om je heen, want wat zij je te vertellen hebben, is waardevol.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week moet jij de muziek die je luistert carefully uitkiezen, want deze week hebben tunes meer dan ooit invloed op je stemming. Ondanks dat ben je ook op de goede weg en zet je groet stappen ten opzichte van je carrière. Als je het goed speelt, maak je in één week tijd grote stappen waar je normaal een aantal maanden over doet. Let wel op dat je jezelf niet gaat overwerken en pak voldoende slaap, ook als je denkt dat je het met een paar uur wel redt. Uiteindelijk gaat dat zijn tol eisen.

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij bent een tikkeltje gespannen. Dat hoef je helemaal niet te zijn, want er komen onverwachte surprises op je pad deze week. Denk aan een terugbetaling, een interessante crush of een iets anders wat positieve invloed op je heeft. Mogelijk komt de spanning van een toekomstige toets. No worries, want het lijkt erop dat je deze met gemak gaat halen.

Check ook: Dit zijn de beste do’s en dont’s voor leren en studeren

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Met een wandeling in de buitenlucht lukt het je om het een en ander op een rijtje te zetten. Daarbij krijg je goede ideeën van wandelen in de frisse lucht, waardoor je hoofd overstroomt van creativiteit. Het liefst ga je zo snel mogelijk met alle ideeën aan de slag, maar jij weet dat dit niet zo makkelijk gaat. Probeer minder gehaast te zijn en focus je op wat nu belangrijk is. De rest komt later, echt waar.

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Het liefst houd jij alles in de hand, maar helaas gaat dat niet. Het is deze week dan ook een uitdaging voor jou om je hoofd boven water te houden. Focus de komende week op jezelf en doe rustig aan. Plan voor volgende week ook alvast wat ontspanningsmomenten in voor de juiste balans/.

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week ga jij stappen maken. Voor het verder uitwerken van je dromen heb je moneys nodig, dus daar ga je ook achteraan. Het zal zorgen voor een positieve verandering en financiële stabiliteit. Ga nieuwe relaties niet uit de weg, want de mensen die je deze week ontmoet, kunnen je helpen bij het realiseren van je dromen.

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

De komende dagen staat jouw liefdesleven centraal. Je gelooft dan misschien niet in ‘de prins(es) op het witte paard’, maar koestert wel een lovely romance. Als je die al hebt, gebeurt er deze week een onverwachte gebeurtenis waardoor je nog maar van bae gaat houden. Nog single? Houd je ogen open in de supermarkt of bij een wandeling naar de brievenbus, want love is there wanneer je het niet verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen