Nieuwe week, nieuwe kansen. Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Read On.

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Door het mooie weer is jouw humeur weer helemaal goed. Maak alles af waar je aan begonnen bent. You got this, girl!

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Soms lopen dingen niet zoals je gehoopt had. Je mag hier best van balen, maar het leven gaat door. Accepteer de situatie en go with the flow.

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Keuzes maken is niet altijd makkelijk, toch moet je de knoop door hakken. Twijfel niet te lang, dat zorgt alleen maar voor problemen. Vraag je besties om advies als je er niet uit komt.

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Huiswerk maken is te vermoeiend en in sporten heb je echt geen zin. Kom van de bank af, dat nieuwe seizoen staat volgende week ook nog wel op Netflix. Geniet van de zonnestralen.

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Iedereen wilt deze week iets van je hebben. Je hebt het al superdruk en schiet al in de stress bij het idee dat er nog een extra activiteit bij komt. Het komt allemaal goed, just relaaaax.

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

De afgelopen week was stressvol. Treat yourself met die tas die je al zolang op je wishlist staat, of ga eens voor een dagje spa om helemaal tot rust te komen.

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Cupido komt deze week bij je op bezoek. Op het moment dat je het niet verwacht, zal hij je wat extra geluk brengen. Kijk goed om je heen, misschien is de liefde wel dichterbij dan je denkt.

 

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Een relatie gaat niet vanzelf, spreek je gevoel eens uit tegen de ander. Het zal jullie band alleen nog maar versterken.

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Picknicken in het park met vriendinnen, klinkt voor jou als muziek in de oren. Stuur iedereen gewoon een berichtje, je zult versteld staan van de leuke reacties.

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Wees eens eerlijk, een broodje van de bakker is echt niet elke lunch nodig en die top van laatst heb je nog steeds niet gedragen. Let eens op je uitgaven, het geld blijft je niet aankomen waaien.

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Ben je ergens niet helemaal happy mee? Ga na wat je dwars zit en verander de situatie. Het is echt easy peasy lemon squeezy.

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Je hebt bitchfight met je besties, wat behoorlijk veel stress oplevert. Ga deze week een goed gesprek aan, deze situatie is voor niemand leuk. Let er wel op dat andere ook gevoelens hebben.