Happy tweede paasdag! Na een lekker (paas)weekend, is het weer tijd voor een brand new week! Lees je horoscoop en kom erachter wat jou deze week te wachten staat!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij zit deze week vol energie en dat komt goed uit! Er staan namelijk allemaal leuke activiteiten bij jou op de planning!

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Iemand die dicht bij je staat verrast je deze week met een lief gebaar. Dit zet je aan het denken om ook wat liefs terug te doen.

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Met al dit mooie weer ben jij echt het zonnetje in huis! Misschien een leuke gele outfit aanschaffen dan maar?

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Aan het begin van de week zul je het super druk hebben, maar vanaf donderdag is er eindelijk tijd om een beetje te relaxen. Plan dan ook vooral wat me-time in!

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

De laatste tijd voel jij je een beetje schuldig over een bepaalde situatie. Probeer deze week je excuses aan te bieden zodat je er niet langer mee blijft zitten.

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Vorige week zat je nog met je hoofd in de wolken. Deze week kun je eindelijk weer een beetje helder nadenken en rock jij je toetsen!

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij kunt deze week wel een schop onder je kont gebruiken! Stel niet langer dingen uit, maar onderneem actie. Uitstel gedrag ligt trouwens niet aan je luiheid, maar dit heb je te danken aan je voorouders.

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Na het eten van al die paaseitjes, probeer je deze week weer in de richting van #fitgirl te gaan. Zoek lekkere gezonde recepten op en maak tijd vrij om te gaan sporten (en trek je BFF gezellig mee!). Je zal je er stukken beter van voelen.

 

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Met Koningsdag around the corner, ben jij deze week al vol op aan het zoeken voor de perfecte oranje outfit. Succes gegarandeerd!

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Deze week wil jij wat extra aandacht besteden aan je vriendinnen. Gewoon om te laten zien hoe blij je met ze bent!

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Probeer eens om de hele week niet te klagen, maar in alles iets positiefs te zien!

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Ook voor jou staan er deze week veel leuke dingen op de planning! Probeer echt hiervan te genieten and live in the moment!

LEES OOK: