Horoscoop

Horoscoop – week 17, 2020

Het is de start van een nieuwe week en dat betekent weer een nieuwe horoscoop! Ben jij benieuwd wat er deze week gaat gebeuren? Lees dan jouw horoscoop voor week 17!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Vandaag is de start van jouw maand! Het is daarom het perfecte moment om dingen op te pakken die je al een tijdje wilde doen. Een oude hobby oppakken? Een visionboard maken? Now’s the time! Ook is deze week de kans groot dat er iets nieuws op je pad komt. Of dat nou een nieuwe crush is of een kans. Houd daarom je ogen open!

♊️ TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze week kan je je erg gestrest voelen en daarom is het hoognodig om even goed voor jezelf te zorgen. Check bijvoorbeeld deze makkelijke tips om minder gestrest te worden en plan tijd in voor wat home work-outs. Sporten kan goed helpen tegen stress! Aan het einde van de week heb je je stress onder controle en kun je totaal relaxt het weekend ingaan.

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Vorige week was jouw romance week, maar deze week is het voor j0u belangrijk om wat extra aandacht te besteden aan je family en friends. Ze missen je en zullen het erg waarderen als jij laat zien hoe belangrijk ze voor je zijn. Ga bijvoorbeeld met je BFF’s Housepartyen of organiseer een Netflix party! Ook kun je de band met je familie versterken door deze leuke spellen te spelen.

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Drama is coming your way, maar laat dat je week niet verpesten! Het kan misschien een discussie met je vrienden of ouders zijn, maar zolang je rustig blijft en erover kunt praten, komt het snel weer goed. Ook heb je deze week grote kans dat iets van je bucketlist realiteit wordt!

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Deze week is de perfecte week om jouw inner crea-bea op de vrije loop te laten! Doe bijvoorbeeld deze DIY projecten of maak deze easy self-pampering DIY’s! Je kunt erna trots zijn op je kunstwerkjes en je krijgt zelfs een compliment van iemand van wie je het niet verwacht.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij kan deze week te maken krijgen met een aantal probleempjes, maar niets dat niet op te lossen is. Je hebt een goede balans tussen school/werk, je sociale leven en je liefdesleven. Alles onder controle dus!

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week kan jij je erg lonely voelen, dus app je vrienden en plan deze week een boel leuke Facetime, HouseParty of Zoom gesprekken in! Ook leuk: houd een Netflix Party en kijk dezelfde film of serie met je vrienden op afstand. Stuur ook eens een berichtje aan je crush! Ook hij/zij voelt zich alleen in deze tijd. Geen gespreksstof meer? Stel dan deze leuke vragen.

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jouw kamer ligt echt overhoop, dus deze week is het tijd voor een grote schoonmaak! Je voelt je extra productief, dus dit is het perfecte moment om je kledingkast uit te zoeken en je kamer op te ruimen (check deze tips!). Verkoop de dingen die je niet meer wilt of breng het naar de kringloop. Je gaat er iemand heel gelukkig mee maken! Check ook deze tips om nóg productiever te zijn deze week!

Wist je dat er meer is dan alleen een sterrenbeeld? Lees ook wat je persoonlijke ascendant is en wat het over jou zegt!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Oeh la la! Deze week komt er romantiek op je pad. Als je al een lover hebt, dan is het tijd om jullie relatie to the next level te brengen. Ontdek ook wat jullie manier van zoenen zegt over je relatie en misschien kan je zelfs even oefenen 😉. En voor alle single ladies is het tijd om jouw romance deze week een kans te geven. Stap op die ene crush af om te vertellen hoe jij je voelt!

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Afgelopen week was het een relax-week, maar nu is het tijd voor wat productiviteit! Zorg een beetje voor jezelf en doe de dingen die je graag zou willen doen. Tijd over? Leer dan bijvoorbeeld deze leuke TikTok-dansjes of bekijk een film uit de ultieme quarantaine filmlijst.

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Stap deze week eens uit je comfort zone en probeer iets nieuws. Begin bijvoorbeeld een blog, start een YouTube kanaal of begin aan TikTok. Misschien ontdek je wel een verborgen talent en heb je binnen no-time een heleboel followers!

Heb jij al TikTok? Volg ons via @cosmogirlnl (of klik op deze link)!

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week ga je merken dat jouw goals en ambities een grote rol spelen en dat je zelfs een paar ervan waar gaat maken. Dit wordt het begin van jouw succes! Ben je een beetje onzeker? Dit is dit hoe jij je zelfvertrouwen een boost geeft.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen