Horoscoop

Horoscoop – week 17, 2021

Het is weer Monday en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Stier, jij kruipt deze week meer uit je schulp. Door het lekkere lente weer lijk jij net als een bloem te ontpoppen, want je bent een stuk minder verlegen dan normaal. Je hebt meer moed dus misschien is dit wel hét moment om je crush te vertellen dat je diegene leuk vindt!

♊️ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je neemt deze week vaker het initiatief. Stel eens voor wat af te spreken met die ene vriend(in). Waarschijnlijk vindt hij/zij dat ontzettend leuk, maar durft hij/zij het initiatief niet te nemen. Gelukkig is dit een week vol goede zin voor jou en kun jij de eerste stap zetten. You go!

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Waarschijnlijk heb je deze week last van intense gevoelens. Je bent een tikkeltje emotioneler en het kan zijn dat je daarom heftiger reageert op anderen. No worries, that feeling won’t last. Neem je tijd en accepteer dat je je even zo voelt.

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week staat voor jou in het teken van nieuwe energie! Je hebt zin om op te ruimen, dingen te herorganiseren of je kamer een hele make-over te geven. Dit is het juiste moment om die grote voorjaarsschoonmaak te houden. Tijd om je kledingkast Spring proof te maken en alle warme truien te vervangen voor leuke, gekleurde printjes. That summer feeling is on it’s way!

Shop hier de leukste maxi & midi jurken voor deze lente

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je hebt behoefte aan avontuur en beweging. Omdat je moeilijk kunt stilzitten is het een goed idee om deze week wat vaker te gaan sporten. Een rondje hardlopen of een work-out in de tuin helpt je de energie eruit te gooien. Ook een stukje wandelen will do. Vanwege je behoefte aan avontuur is het leuk om eens ergens te gaan wandelen waar je nog nooit geweest bent, zo ontdek je weer nieuwe plekken.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week heb je het gevoel van innerlijke rust en ben je compleet ontspannen. Je voelt je daardoor gelukkig en dat is superfijn, maar zorg ervoor dat je dingen niet teveel gaat uitstellen. Het is goed om je rust te pakken, but keep an eye on je huiswerk en andere deadlines.

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

What’s in the air? Is het liefde of zijn het veranderingen? Je voelt je een beetje onrustig omdat er iets aan zit te komen, waarvan je niet zo goed weet wat het is. Dat geeft niks, want dat uit zich vanzelf. Laat het op je afkomen en ga ontspannen de week door. Kun je je onrustige gevoelens niet opzij zetten? Misschien dat een meditatie je dan kan helpen.

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Dit zijn de perfecte dagen om relatieproblemen op te lossen. Zit er nog iets dwars tussen jou en je ouders of hebben jij en bae een discussie die nog niet helemaal is afgerond? Los ze deze week dan op. Je zult zien dat het enorm oplucht en jullie er sterker uit zullen komen.

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je kan niet wachten op sociale activiteiten! De terrassen gaan weer open en je kunt misschien wat vaker naar school. Dat maakt je dolgelukkig en je onderneemt dan ook gelijk actie om erop uit te kunnen gaan. Je ziet nu in hoe erg je je vrienden en sociale activiteiten gemist hebt en gelukkig kun je daar vanaf deze week weer wat verandering in gaan brengen. Leef je uit, Steenbok!

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week staat voor jou in het teken van selfcare. Je hebt de afgelopen tijd veel voor anderen gedaan en nu is het tijd om jezelf weer op number one te zetten. Even ontspannen, je nagels lakken, een maskertje op en je favoriete serie bingen: it’s all about me-time baby.

Check ook: dit zijn de beste must-haves voor een selfcare day

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je hebt deze week superveel motivatie om bezig te zijn met school/werk/stage. Je neemt opdrachten met open handen aan en gaat all-in! Je zult zien dat dat volgende week zijn vruchten afwerpt, want je gaat zeker beloond worden voor je harde werk. Pssst, vergeet niet te ontspannen wanneer je daar zin in hebt.

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Het is voor jou family time deze week. Jij en je familie halen veel herinneringen op met elkaar en je hecht veel waarde de tijd met je familie. Alle fotoboeken komen weer tevoorschijn en een spelletjesavond zoals van ouds staat op de planning. Geniet ervan, want deze tijd is waardevol!

Op zoek naar een leuk spel? Dit zijn 10x leuke games voor een spelletjesavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen