Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat je deze week zult gaan beleven!

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

We know, soms wil je het liefst gewoon thuis zitten en niets doen. Maar het is ook goed om weer even te socializen. Ga picknicken in het park of gezellig lunchen in de stad met je besties.

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je hebt niet altijd iemand anders nodig, vertrouw op jezelf en je komt er wel. Maak deze week keuzes vanuit je hart in plaats vanuit de mening van iemand anders.

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Buiten zie je de zon stralen, maar jij moet nog even hard werken om alles op tijd af te krijgen. Focus nog even op het gene wat je moet doen, better times are coming!

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Zorg dat je even wat tijd inplant om vooruit te werken. Zo word je een stuk flexibeler en hoef je niet elke keer die lunchafspraak af te zeggen.

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je vergeet vaak te genieten, maar er is meer in het leven dan school. Ga een keer naar dat feest of klets een keer met je besties in de les. Opletten is belangrijk, maar van die ene keer iets minder focussen haal je echt geen onvoldoende. TBH er is altijd iemand die een samenvatting maakt, vraag hem/haar om hulp!

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Cancel al je plannen waar je geen zin in hebt. Ga iets doen waar je echt happy van wordt. Een avond feesten met vriendinnen of even wat me-time. Het maakt niet uit, zolang je maar achter je eigen keuze staat.

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Je hebt al superlang een crush op die boy uit je klas maar vindt maar geen aansluiting. Probeer te accepteren dat sommige dingen gewoon niet meant to be zijn.

 

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Waar zit jij met je gedachten? Wake up, boogschutter! Er staan genoeg leuke activiteiten op de planning.

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je zult deze week veel vertraging met het OV hebben en ain’t nobody got time for that. Neem daarop je laptop mee zodat je onderweg je tijd nog even nuttig kunt besteden.

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

It’s time for a change. Pak alle kansen die op je pad komen. Ook al lukt het niet in een keer, ooit zal je er om kunnen lachen.

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je lijkt wel een stuiterbal! Je agenda staat zo vol gepland dat er niets meer bij kan. Pas op dat het allemaal niet te veel wordt!

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Het leven zit vol geluksmomentjes en dat zal je deze week zeker terug zien. Verras ook eens de mensen om je heen. Remember het hoeft niet altijd een duur cadeau te zijn, een ontbijtje op bed is vaak ook al goed!