Horoscoop CG!

Horoscoop week 18, 2019

Wij hopen dat jullie een beetje bijgekomen zijn van het Koningsdagweekend want het is weer tijd voor een brand new week! Dat betekent dus ook een brand new horoscoop! What’s in it for you?

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

De afgelopen weken heb je misschien iets te veel gepiekerd over dingen. Zorg daarom deze week voor voldoende afleiding en let it go!

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Het is belangrijk om deze week wat extra aandacht te besteden aan je liefdesleven. Neem de eerste stap als je iemand leuk vindt, of verras je partner met een lief gebaar. Dit zal je relatie goed doen.

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Aan het einde van de week heb je weer tijd voor wat drukte in je leven. Plan feestjes in, spreek af met vriendinnen of bak een taart. Deze week is jouw motto: Enjoy life!

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week staat bij jou in het teken van succes. Je zit vol met ambities en voelt je energieker dan ooit! Doe hier iets mee.

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

De sterren voorspellen voor jou veel geluk deze week. Dit heb je ook wel verdiend! Vergeet niet dat jij er ook mag zijn en het meest belangrijke van allemaal: love yourself!

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week kun je met aangename verrassingen te maken krijgen. Probeer daarom dan ook deze week iets wat helemaal buiten je comfort zone ligt!

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Hoewel je misschien nog aan het bijkomen bent van afgelopen weekend, staan er aardig wat belangrijke afspraken in jouw agenda. Probeer er met je koppie bij de blijven otherwise you might get in trouble…

 

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Er kunnen deze week wat onverwachte veranderingen plaats vinden. Blijf kalm en sta er voor open. Het valt veel meer mee dan dat je misschien denkt.

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

This is your week to have some me-time! Gebruik een lekker maskertje, pak een lekkere bak ijs erbij en trek een te cute PJ aan en jij bent weer herboren.

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week kun je een beetje emotioneel zijn. Dit kan verschillende redenen hebben. Probeer voor jezelf uit te zoeken wat jou wel of niet gelukkig maakt.

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Deze week is niet echt gunstig als het gaat om de liefde. Heb je een gebroken hart? Hier wil je natuurlijk snel vanaf. In het nieuwste CG! issue staat hoe je met een broken heart kunt dealen…

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Mocht je wat geld verdiend hebben met het verkopen van je oude kleding of speelgoed afgelopen zaterdag, dan is deze week een goed moment om je extra verdiende zakcentje uit te geven! In deze steden kun je extra goed shoppen. You deserve it girl!

LEES OOK: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen