Horoscoop

Horoscoop – week 18, 2020

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent ook weer een nieuwe horoscoop. Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Lees het hier!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij begint de quarantaine nu wel zat te worden. Luister wat muziek of beter nog… Pak je oude gameconsole erbij en ga wat spelletje van vroeger spelen. Wedden dat jij je hier uren mee kan vermaken?

♊️ TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

De lente is helemaal jouw seizoen. Je zit deze week lekker in je vel en je voelt je energiek en geïnspireerd. Gebruik deze energie om nieuwe dingen te doen, ga op zoek naar een nieuwe hobby. Blijf weg van negativiteit, daar heb jij nu geen tijd en space voor. Focus op het positieve, dit brengt goede dingen op je pad.

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Je voelt je deze week wat moody. Je bent niet sad, maar ook niet echt happy. Één ding weer je zeker, je verveelt je te pletter! Het beste wat je kunt doen tegen verveling is… The Sims 4 spelen. Urenlang je droomhuis bouwen, de perfecte sim creëren en drama maken. LOVE IT!

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Volgens de sterren begin jij vlinders in je buik te krijgen, Leeuw! Al oogt het aan de buitenkant misschien niet zo, je lijf krijgt geen genoeg van al die nieuwe kriebels.

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Gescheiden zijn van de mensen waar je het meest van houdt: je lover, besties of je opa/oma, is niet makkelijk. Je mist hun aanwezigheid en energie om je heen en voelt je deze week daarom ook wat down. Make sure dat je er wel met iemand over praat als het echt niet meer gaat. Weet dat zij in dezelfde situatie zitten als jij, dus je bent niet alleen. Bel je loved one’s daarom regelmatig even op om te checken of alles oké is.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week zit vol met creativiteit, het stroomt door de lucht. Pak je make-up erbij, trek je kast open en ga all out met nieuwe looks. Ga lekker buiten je comfort zone en probeer nieuwe dingen. Make-up niet zo jouw ding? Probeer eens te animeren, illustreren of te designen!

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Het is belangrijk dat je ondanks de quarantaine in contact blijft met je vrienden. Daarom hebben wij iets bedacht: download Netflix Party en kijk samen naar Too Hot To Handle.

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Je hebt de neiging om veel online te shoppen tijdens quarantaine. Maar probeer om wat geld te sparen. Zodra de quarantaine voorbij is heb je genoeg geld om leuke dingen te gaan doen.

Wist je dat er meer is dan alleen een sterrenbeeld? Lees ook wat je persoonlijke ascendant is en wat het over jou zegt!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

De waarheid komt altijd aan het licht, en daar ga jij deze week achterkomen. Helaas kunnen de sterren ons niet vertellen of dat goed of slecht voor jou zal zijn. Let deze week goed op wat je zegt!

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Niet geschoten is altijd mis. Dit motto moet jij de hele week in je hoofd houden, want er komen een hoop keuzes jouw kant op. Sommige keuzes kun je makkelijk maken, maar andere zijn toch wat lastiger. Als er nieuwe kansen komen die zorgen voor nieuwe ervaringen, denk dan aan het motto. Je komt er vanzelf achter of het jouw ding is of niet.

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Het pad dat jij deze week bewandelt is wat vaag. Dat betekent dat deze week wat wisselvallig voor jou kan zijn. Je emoties kunnen all over the place zijn of er gebeuren onverwachte dingen. Probeer jezelf niet kwijt te raken als het minder goed gaat, want het kan zo maar zijn dan je je over een paar dagen ineens weer heel anders voelt.

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij kan niet wachten tot de quarantaine voorbij is. Je vindt het namelijk heel irritant dat je al vier weken lang thuis op elkaars lip zit. Probeer wat te kalmeren door elke dag wat mindfulness oefeningen te doen. Heb je behoefte aan wat me-time? Ga dan een rondje lopen in het park of zoek je bed op met heerlijke Netflix series die je binnen één dag uit kan kijken.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen