Horoscoop

Horoscoop – week 18, 2021

Het is weer Monday en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van een fresh start. Jij had de afgelopen week niet the best week of your life, maar daar komt nu verandering in. Jij gaat de komende dagen veel positiever in het leven staan en dit zal ook nog eens een aanstekelijk effect hebben op de mensen om jou heen. You go girl!

♊️ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Girl, jij kan de aankomende dagen even de rust nemen die je nodig hebt. Je hebt het de afgelopen tijd super busy gehad en je bent uitgeput. Plan deze week even een relax-momentje in voor jezelf. You deserve it!

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Kreeft, jouw leven is de afgelopen periode heel hectisch geweest. Het is soms goed om dit aan te geven bij familie of vriendinnen en dit te bespreken. Nadat je dit heb gedaan, voel jij je 100% beter!

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week staat in het teken van intuïtie. Jij zal voor een aantal lastige keuzes komen te staan de komende dagen en dit vind je best lastig. Luister naar je hart, alleen jij weet wat de beste keuze is. Trust yourself!

Check ook: 7x Don’t worry, be happy!

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Deze week moet jij tijd vrijmaken voor de belangrijke mensen in your life. Door alle drukte van werk en school kun jij hen nog weleens een beetje vergeten. Het is dus muy importante dat je deze week wat tijd vrijmaakt voor je loved ones.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week lijkt your lucky week te zijn. Op alle aspecten van je leven heb jij deze week geluk. Probeer je vooral niet af te vragen waarom het zo is, maar geniet ervan dát het zo is.

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week staat in het teken van organisatie. Jij hebt er de afgelopen tijd een beetje een mess van gemaakt. Jouw slaapkamervloer is bedekt met kleding en waar je geschiedenisboek gebleven is weet je eigenlijk ook niet… Zorg dat hier de komende dagen in komt. Ruim op en organize. Rust in je kamer = rust in je hoofd.

Bekijk ook: 8x Zo creëer je rust in je kamer

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van motivatie. Jij wil de komende dagen hard je best doen op school/werk/stage en that’s a good thing. Ga hier gelijk mee aan de slag en houd deze motivatie vast voor de rest van de week! Let’s go!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Steenbok, jij hebt de afgelopen tijd superveel gedaan voor anderen en dit siert je. Nu is het tijd dat je even wat meer tijd en aandacht geeft aan jezelf. Plan een relax-dag in met een goede Netflix film en ga onder een dekentje op de bank zitten met een grote bak popcorn. Dit momentje van rust heb jij écht even nodig!

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van beweging. Ga voordat je de dag begint even en rondje wandelen. Een healthy life is een healthy mind!

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

De komende dagen mag jij even je rust pakken. Het is superdruk geweest op school en jij bent tired as f*ck. Heb jij even geluk de mei-vakantie precies is aangebroken op het juiste moment. Ga lekker op tijd naar bed en pak je rust, dan kun je halverwege de week weer vol nieuwe energie er tegenaan.

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

New week, new chances! Dat is het motto van deze week. Het zat afgelopen week niet helemaal mee, maar better times are coming. Keep your head up en alles je zult zien dat alles gebeurt met een reden.

Check hier welk element hoort bij jouw sterrenbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen