Horoscoop CG!

Horoscoop – week 19, 2019

Goodmorning sunshine! We beginnen de week met een nieuwe horoscoop! Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Read On.

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Volgens de sterren begin jij vlinders in je buik te krijgen, stier! Al oogt het aan de buitenkant misschien niet zo, van binnen kun jij geen genoeg krijgen van al die nieuwe kriebels!

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Heb jij afgelopen weekend misschien iets te hard gefeest? Dan is het deze week  verstandig om even bij te komen van al dat feesten.

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Nerdy as you are, kan het heel goed zijn dat ook jij een tikkeltje examenstress ervaart. Check deze examen leertips zodat jij zonder stress door de examens heen gaat!

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jouw horoscoop vertelt dat je deze week kun je misschien wel eens een tegenslag verwachten. Probeer na te gaan hoe dit komt en geef niet meteen iets of iemand de schuld.

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Zo onzeker als dat je de laatste weken was, lijkt het er eindelijk op dat je weer een beetje zekerheid hebt gevonden en tot jezelf bent gekomen. Hou dit vol!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Grote kans dat jij er deze week tijdens het leren voor je examen(s) er even helemaal doorheen zit. Gelukkig zijn deze examen memes heel herkenbaar en ben je écht niet de enige die wel eens moeite heeft met een moeilijke vraag.

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

In gedachten ben jij deze week al op vakantie. Helaas moet je nog even doorbijten voordat de zomer begint, maar in de tussentijd kun je wel alvast een leuk zomer playlist maken! Je vind vast een aantal leuke nummers in dit artikel!

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Doe deze week eens iets liefs voor een ander! Dit kunnen kleine dingen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het doneren van je haar (als je lange lokken hebt) of aan het geven van free hugs! Nog meer inspiratie vind je op pagina 108 en 109 in het nieuwste issue!

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Tijd voor een grote lenteschoonmaak. Uhm… oké de lente is misschien nog een beetje ver te zoeken, maar dit geeft je wel het perfecte moment om alles op te ruimen en schoon te maken!

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week ben jij meer gefocust than you’ve ever been. Toetsen? Bring it on. Rijexamen? Jij hebt geen greintje angst, omdat je weet dat je focus op z’n maximale level zit! Maak hier goed gebruik van.

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

De to-do’s blijven zich maar opstapelen. Maak een overzichtelijke lijst en probeer zoveel mogelijk voor het weekend af te hebben, zodat je helemaal kan genieten!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Iedereen wilt wat van je en jouw agenda zal alleen maar voller worden deze week. Dit vind jij alleen maar top! Je bent niet voor niets een social butterfly!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen