Horoscoop

Horoscoop – week 19, 2020

Een nieuwe week betekent nieuwe kansen! Benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Check dan hier de horoscoop voor week 19.

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Eigenlijk heb jij je prima vermaakt de afgelopen tijd. Je bent de hele dag series en films aan het kijken op bed (#guilty). Misschien is het nu tijd om iets nieuws te leren of te doen. Neem bijvoorbeeld een cursus Spaans of begin met een home workout. Eigenlijk heb je nu overal de tijd voor, dus waar wacht je nog op?

♊️ TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je hebt de afgelopen week een beetje een lusteloos gevoel gehad en je was je niet vooruit te branden. Maar dit gaat deze week beter worden! Je krijgt weer meer energie en je hebt zin om lekker productief bezig te zijn. Er zijn heel wat trucjes om je to-do list af te werken als een pro, check ze hier!

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

De quarantaine is driving you crazy! Deze week mis je je vriendinnen meer dan ooit en je hebt superveel zin om weer leuke dingen te gaan doen. Probeer deze gedachtes om te zetten naar iets leuks. Ga bijvoorbeeld gezellig facetimen met je besties en haal samen herinneringen op. Door samen jullie gevoelens en happy moments te delen zul je je minder alleen voelen. En keep in mind: die happy moments komen vanzelf weer terug!

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week wordt een rustige voor jou, Leeuw. Je hebt dan ook zin om even lekker te relaxen en chille activiteiten te doen. Plan deze week een aantal me-time momenten in zodat je even tot rust kunt komen. Stap bijvoorbeeld in een heerlijk bad en verzorg jezelf. Deze week draait volledig om jou (en dat mag ook wel een keertje).

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je hebt de afgelopen weken ontzettend veel online geshopt (we all), maar deze week kom je tot het besef dat je deze spullen eigenlijk niet nodig hebt. Maak een dagje vrij om je kamer volledig op te ruimen. En nee, we bedoelen dan niet alleen de kleding van de vloer halen. Trek je kasten, lades en bakjes open en kijk kritisch of je alle spullen écht nodig hebt. Het kan super verfrissend zijn om wat spullen weg te doen en je hoofd leeg te maken!

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Je kan je deze week een beetje chagrijnig voelen. Waar dit precies vandaan komt weet je zelf eigenlijk ook niet. Probeer er daarom niet te veel aandacht aan te besteden en omring jezelf met positieve dingen en gedachten. Misschien kunnen deze feel-good films je daar wel een beetje bij helpen!

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week pak je een oude hobby op waar je jaren niet meer naar om hebt gekeken. Of het nou puzzelen, dansen of piano spelen is, gebruik dit moment om er nóg beter in te worden dan dat je al was. En het allerbelangrijkste have some fun!

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Girl you need some rest! De afgelopen tijd heb je ontzettend je best gedaan en nu is het even tijd om aan jezelf te denken. Slaap in het weekend lekker uit en kijk die ene film die je altijd al wilde zien. Naast jezelf een beetje verwennen verdient je gezicht ook wat verzorging. Maak een maskertje met ingrediënten die je gewoon in huis hebt liggen zoals een van deze!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Deze week wordt voor jou een eitje. Je bent lekker bezig met het behouden van een routine ondanks dat je thuis zit. Ga deze week lekker door met wat je aan het doen bent en probeer dit aan te houden. You’re doing great!

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Dit is de perfecte week om je in een bepaald onderwerp te verdiepen. Probeer bijvoorbeeld een pro te worden in taarten bakken of het maken van de perfecte make-up look. Misschien voel je je dan iets nuttiger. Try out something new girl!

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Bereid je voor op een rommelige week. Deze week zal iets minder smooth verlopen dan de afgelopen weken. Laat het allemaal maar over je heen komen en blijf de dingen doen die je altijd doet. Don’t worry, met een beetje strength kom je deze week wel door!

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Je hebt deze week een beetje het gevoel dat je alles al hebt gedaan wat je thuis kunt doen. Series gekeken, taarten gebakken en je bent elke dag bezig met een workout. In vergelijking tot anderen heb je je de afgelopen weken geen seconde verveeld, maar deze week is dat wel anders. Gelukkig is er ook een nieuwe maand aangebroken, dus dat betekent nieuwe Netflix releases. Check hier de leukste! Bye bye, verveling.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen