Horoscoop

Horoscoop – week 2, 2020

Woohoo! Het is 2020, which means dat dit de eerste echte horoscoop is van dit jaar! Ben jij benieuwd wat de tweede week van het nieuwe jaar jou zal brengen? Read on, girl.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

2020 Is van start gegaan, en jij zit bomvol goede energie. Je handen jeuken om aan nieuwe dingen te beginnen, maar sta eerst eens stil bij wat je al hebt gedaan! Denk na over waar je dankbaar voor bent en wat je zou willen bereiken en wie weet komt het wel op jouw pad.

Need some luck? Lees hier 9 tips om geluk jouw kant op te laten komen!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Venus staat in jouw sterrenbeeld en is ook de Godin van de liefde. Love staat voor jou op de planning deze week – of het nu romantisch, vriendschappelijk of liefde voor jezelf is. Vergeet ook niet: wat je geeft, krijg je terug.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

De planeet die bij jouw sterrenbeeld hoort, Neptunus, staat in jouw sterrenbeeld! Dit heeft dus ook extra veel invloed op jouw leven. Deze week kun jij wel eens dingen doen zonder erbij na te denken. Ook ben je dromerig en let je niet goed op. Keep your eyes peeled! Misschien mis je wel de kans van je leven.

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij vindt het deze week lastig om jezelf en je gevoelens uit te drukken. Het kan zijn dat je je hierdoor gefrustreerd voelt omdat mensen je niet lijken te begrijpen. Ook kan het zijn dat je je schuldig voelt over iets dat niet in jouw handen ligt. Praat erover met iemand, Ram!

8x Sorry not sorry: hier hoef je je niet schuldig over te voelen!

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week ben jij in een goede mood, Stier! Je beleeft plezier aan het leven at the moment en weet ook erg goed wat je wilt en waar je voor staat. Met jouw engelengeduld kom je heel ver. Kortom: it’s going to be a good week.

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Als Tweeling vind jij het soms lastig om dieper te gaan dan the surface. Er komt een moment deze week waarop je eraan zal moeten geloven en je diepste gevoelens zal moeten uiten. Wees hier niet bang voor, maar laat het gewoon over je heen komen.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Recently is jouw sociale leven een stuk levendiger geworden, en dat zal nog even zo blijven. Het is ook heel erg likely dat er deze week iemand uit het verleden (lees: een basisschool BFF of middelbare school boyfriend) contact met je zoekt. Fun!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Voor jou geldt: new year, new me! Jij bent toe aan verandering, op welk gebied dan ook: je dagelijkse routine, je hobby’s, je bijbaantje en zelfs je looks. Jij bent excited om het nieuwe jaar te starten en doet dit op een positive manier!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Voor het nieuwe jaar heb jij nog niet bepaalde plannen gemaakt, dus misschien voel je je een beetje lost at the moment. No worries, want er kan een leuke verrassing op je pad komen waardoor jij weer richting kunt geven aan je leven. Geen zorgen, Maagd!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Het is tijd om voor jezelf te kiezen en true to your heart te zijn, Weegschaal. Het afgelopen jaar rende jij van hot naar her voor anderen en je zag er weinig van terug. Soms mag je best wat meer selfish zijn!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij begint dit jaar met een frisse start. Jouw blik is al een tijdje op iets gevestigd en deze week zul je eindelijk een manier vinden om dat te bereiken. Of het nou een nieuw paar schoenen is, of een stage die je graag wilt doen.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week heb jij een beetje de neiging om het lot tegen te werken. Misschien niet expres, maar het zal je wel veel energie kosten en je kunt hierdoor sneller geïrriteerd raken. Let it go, boogschutter: what’s meant to be, will be.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen