Horoscoop

Horoscoop – week 2, 2021

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomenten of valt het allemaal wat tegen? Lees snel verder en kom erachter wat jou deze week te wachten staat…

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Jij zit deze week vol met energie en zelfvertrouwen. Probeer dit gevoel zo lang mogelijk vast te houden. Show the world who you are! Wil je je energy levels nog meer boosten? Dit is hoe je dat doet.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Door het harde werken is het goed om jezelf deze week even op te laden. Dit kun je doen met een goed boek of je favo serie. Vrije tijd is deze week voor jou heel belangrijk.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Gezelschap van anderen is voor jou deze week heel belangrijk. FaceTime daarom lekker veel met je besties. Wedden dat je je in no-time weer iets beter voelt?

Op zoek naar een nieuwe serie? Deze Netflix-serie past het beste bij jouw sterrenbeeld

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij zit deze week lekker in je vel en straalt kracht uit. Je focus ligt deze week en maand veel op werk of/en school. Jij bent klaar voor succes!

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Alles loopt deze week op rolletjes. De week vliegt voorbij en je combineert werk of school goed met genoeg me-time. Lekker bezig, Stier!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Januari is voor jou de maand om zoveel mogelijk uit de problemen te blijven. Probeer er een zo rustig mogelijke maand van te maken. Als er wel problemen op je pad komen, sta je zeker sterk genoeg in je schoenen om ze te fixen.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Hoewel januari voor jou een drukke en uitputtende maand is, sla je jezelf erdoorheen. Er hangt zelfs een beetje liefde in de lucht. Exciting things are coming your way, Kreeft!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij bent helemaal ready om al je goede voornemens dit jaar serieus aan te pakken. Je bent klaar met slechte gewoontes en gaat hier deze week verandering in brengen. Onthoud wel dat niet alles in één keer kan of moet.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jij bent supergoed bezig! Je hebt het druk en loopt goed op schema. Houd dit vol en enjoy al het goede wat er van je harde werk komt!

Deze hobby matcht het beste bij jouw sterrenbeeld

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Het accepteren van veranderingen en genoeg rust nemen is voor jou deze week belangrijk. Organiseer een selfcare dag en gun jezelf wat slaap. Take it easy girl.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Just so you know: het is oké om deze week emotioneel te zijn. Probeer je emoties en gevoelens niet weg te stoppen maar deze juist te uiten. Als je je deze week verdrietig of boos voelt, probeer er dan met een friend of familie over te praten. Het komt goed, Schorpioen.

♐  BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Time to communicate! Het is deze week belangrijker dan ever om goed te communiceren. Laat duidelijk weten hoe je over dingen denkt en spreek dit ook uit. Niets is vervelender dan ruzies die onnodig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen