Horoscoop – Week 2, 2018

We hebben week één van 2018 al achter de rug, maar wat hebben de sterren voor jou in petto voor de tweede? Buckle up buttercup, want wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

 RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij voelt je energiek, speels en bent in een hugeeeee praatgrage bui. We weten dat jij heel goed eerlijk kunt zijn en dingen doet vóórdat je over de gevolgen nadenkt, maar deze maand kan dat jou nog wel eens in de problemen brengen. Houd je dus een beetje op je hoede, want je kunt nou eenmaal niet met alles wegkomen.

 STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je voelt je geliefd en bent éxtra close met de mensen waar jij veel om geeft. Let er op dat je mensen wel de ruimte geeft die ze nodig hebben, want je té veel aan iemand hechten, kan soms irritaties opleveren. Sociaal sta je deze week sterk in je schoenen. Presentatie op school, of een vergadering op werk? Jij kunt het op je sokken.

 TWEELINGEN (22 MEI TOT 2O JUNI)

Jij ziet vaak het beste in mensen – maar deze week kun je een beetje een zwak hebben voor onbetrouwbare mensen. Laat je niet verleiden om dingen te doen die je eigenlijk niet wilt doen! Je hebt deze week goede energie en maakt je geen zorgen als niet alles gaat zoals gepland. Jij, als het veranderlijkste sterrenbeeld on earth, kunt elke verandering makkelijk aan en maakt iets positiefs van alles.

 KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Hello, baddie attitude! Jij voelt je deze week comfortabel genoeg om buiten je comfortzone te treden en assertief te zijn. Je durft tegen mensen in te gaan als jij het ergens niet mee eens bent, maar let er wel op dat je niemand hiermee beledigt! Je hebt veel serieuze gesprekken, en dat vind je fijn, want daar had je nou nét behoefte aan. Even geen geroddel voor jou deze week, dus ;-).

 LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week ben jij in control over je emoties en daden. Hierdoor ben je lekker in evenwicht en verander je eventuele negatieve situaties naar een feestje! Omdat jij zo lekker jezelf bent en duidelijk aangeeft wat je wilt, gaan mensen niet snel over jouw grenzen. Deze week wordt een topweek voor jou.

 MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Venus, Pluto en de Zon zijn deze week all about de vurige gevoelens. Jij hebt zin in romantiek, of je nou in een relatie zit of niet! Ook ben jij deze week erg bezig met wat voor doelen je wilt bereiken dit jaar, en hoe je dat precies gaat doen. Turn your dreams into plans, babe! Heb alleen niet te hoge verwachtingen, ook al ben je er bijna zeker van dat iets goed gaat uitpakken.

 WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Ook jij voelt dat je even lekker wilt loskomen van de ‘serieuze’ kanten van het leven. Je hebt zin in lol met je vrienden, familie, boy- or girlfriend… Leuke dingen ondernemen of plannen is dus waar jij je deze paar dagen lekker mee bezig houdt! Ook voel je je actief en heb je zin om beide mouwen op te stropen en wat extra klusjes te doen, of dat nou op school, werk of thuis is (want ja, je kamer stofzuigen moet ook maar weer eens gebeuren).

 SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week voel jij je een beetje emotioneel. Dat hoeft niet per se negatief te zijn – over je gevoelens praten met familie of vrienden kan juist heel erg goed zijn. Zo leeg je je hoofd een beetje! Ondanks je emotionele mood staat het geluk aan jouw kant. Je zult succes hebben met hetgeen waar je al een tijdje hard aan hebt zitten werken, you go!

 BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Woehoe, jij voelt je deze week net een explorer. Je wilt graag op avontuur en bent ook in een ondeugende bui – veel mensen zullen dit stiekem wel aandoenlijk vinden. Doordat je je ook openstelt voor veranderingen, zul je er misschien een doormaken. Op school, werk, thuis… Maakt niet uit op wat voor gebied, want soms is change goed :-).

  STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

De eerste week van januari was misschien niet helemaal een geweldige week voor jou, maar toch zul je je een beetje moeten aanpassen. Wel heb je veel creatieve ideeën en voel je je wat meer openminded dan normaal, en dat is iets wat je omgeving aan jou zult merken. Good thing! Zorg er wel voor dat je zo min mogelijk van de doelen die je voor jezelf hebt gesteld afwijkt.

 WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Jij had een beetje last van opgekropte emoties, en deze komen er aan het begin van de tweede week van januari uit. Spreek altijd je gevoelens uit; je voelt je namelijk veel beter nadat je lekker met je BFF hebt gehuild over wat je dwars zit! Remember: negatieve emoties tonen maakt je niet zwak. Blijf lekker je eigenzinnige zelf, dan komt het allemaal goed!

 VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Oeh, jij hebt je serieuze hoed op deze week. Mensen komen naar jou voor advies voor hun probleempjes, maar zelf kun jij je ook een beetje onzeker voelen. Vergeet dus vooral niet om ook advies te vragen! That’s what friends are for, right? Probeer lekker te ontspannen na de drukke eerste week van het nieuwe jaar.

Lees ook: Horoscoop week 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen